Kultura / Ostalo-Kultura

HKUD Željezničar: Cabaret Slavonski

HKUD Željezničar: Cabaret Slavonski

Nakon što je prva izvedba rasprodana u rekordnom roku i ostavila oduševljenu publiku, nakon manje od mjesec dana HKUD Željezničar Osijek, Tamburaška škola Batorek iglumci osječkog HNK ponovno organiziraju Cabaret Slavonski.

Cabaret se nakon više desetljeća vratio u naš grad, a na pomalo drukčiji, slavonski način izvode ga folkloraši, tamburaši i glumci. Spoj pjesme, plesa i prije svega humora očekuje vas u subotu, 29. ožujka 2014. g. , s početkom u 20:30 h u prostorijama HKUD-a Željezničar (Ulica Stjepana Radića 15).

Osim uživanja u programu, gosti će, sjedeći za okruglim stolovima, imati priliku i naručiti piće, ali i zaplesati s glumcima i na taj način sudjelovati u programu. Broj ulaznica je ograničen, a zanimanje veliko pa svoje primjerke osigurajte na vrijeme pozivom na broj 098 944 1156 ili u prostorijama KUD-a (Radićeva 15) svakim danom od 10:00 do 11:00 h.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Veselimo se vašem odazivu i srdačno vas očekujemo!

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 1x2 ulaznice. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na Cabaret Slavonski. Dobitnike objavljujemo u petak. Sretno!

DOBITNICA: Renata Rikert[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!