Kultura / Ostalo-Kultura

Promotivna akcija Muzeja Slavonije - ''Vodi me u muzej''

Promotivna akcija Muzeja Slavonije - ''Vodi me u muzej''

U vremenu Adventa (30.11.2014. – 25.12.2014.) Muzej Slavonije pokreće promotivnu akciju „Vodite me u muzej“ kojoj je isključivi cilj promoviranje obiteljskog posjeta.

Nizom događanja koja će se odvijati četvrtkom i subotom Muzej će promovirati obiteljske vodiče po stalnim postavima „Prapovijesti“ i „Seoba naroda i srednjeg vijeka“ (zgrada Glavne straže, Trg Sv. Trojstva 2) puzzle s motivima izloženih predmeta, memory igru, ali i tradiciju povodom Božića (izradu i slanje čestitki, izradu licitara kao ukrasa za božićno drvce).

Za sudjelovanje u događanjima biti će potrebno kupiti obiteljsku ulaznicu. Kupnjom obiteljske ulaznice (po cijeni od 25 kuna), kojom u Muzej može ući dvoje odraslih i dvoje malodobne djece i sudjelovanjem u događanjima posjetitelji će odrađeno (čestitke, licitare) ili korišteno u događanjima poput vodiča, puzzli i memorya ponijeti kući, zajedno s nekim novim znanjima, doživljajima.

Akcija započinje u subotu 29. studenog 2014. godine. Pozivamo obitelji da posjete Muzej, zgradu Glavne straže (Trg Sv. Trojstva 2). Uz kupnju obiteljske ulaznice na dar će dobiti vodič namjenjen djeci starijoj od 6 godina i njihovoj pratnji s kojim se nadamo da će provesti ugodne trenutke otkrivajući stalni postav Prapovijest. Muzej Slavonije je u subotu otvoren od 10 do 14 sati.

Propustite li ovu subotu sljedeći događaj će uslijediti već u idući četvrtak, o čemu ćete biti naknadno obaviješteni.

SiB.hr

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!