Lifestyle / Koncerti

Tulum u dvorani Zrinjevac uz Brkove, Dječake i Punčke

Tulum u dvorani Zrinjevac uz Brkove, Dječake i Punčke

Nakon sjajnih riječkih izdanja Tulum po prvi put dolazi u Osijek u čijoj će dvorani Zrinjevac 28. ožujka nastupiti Brkovi, Dječaci i Punčke.

Koncertni brend Tulum svoje je prvo izdanje imao prošle godine u Rijeci uz Dubioza Kolektiv, S.A.R.S. i Brkove. Na istom mjestu se održao i prošlog studenoga uz S.A.R.S., Brkove i Dječake, a sada se prvi put predstavlja u Osijeku dovodeći tri benda koji su proteklih godina napravili ogroman iskorak u cijeloj regiji. Kompletan program Tuluma trajat će više od 4 sata, u dvorani koja je u prošlosti svjedočila odličnim koncertima.

Ulaznice kreću u prodaju u petak, 19. prosinca po cijeni od 40 kn i ta cijena će se zadržati do 1. veljače. Od 2. veljače do 27. ožujka za ulaznicu će trebati izdvojiti 50 kn, a na dan koncerta 28. 3. 60 kn.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Službena prodajna mjesta:
• Eventim prodajna mjesta: Tisak Media Centri, Tisak kiosci, Exclusive change mjenjačnice, Petrolove benzinske postaje – kompletan popis na http://www.eventim.hr/hr/outlets/

• Online na www.eventim.hr

SATNICA:
20:00 [vrata]
21:00 Punčke
21:45 Dječaci
23:00 Brkovi

Nova lokacija: KINO EUROPA!

[important title=Nagradna igra]Organizatori koncerta i portal SiB.hr vode vas na koncert. U komentar upišite: SiB.hr me vodi na Tulum uz Brkove, Dječake i Punčke! Poklanjamo 10x1 ulaznicu.

DOBITNICI:
1. Dea Delić
2. Anja Kovačić
3. Davor Rakitić
4. Magdalena Kozina
5. Kristina Puljić
6. Damir Duranović
7. Jelena Lipovac
8. Martina Botić
9. Valentino Fabing
10. Marijana Arapović

Ulaznice podižete na ulazu u kino Europa uz predočenje osobne iskaznice.[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!