Lifestyle / Koncerti

Otkazan osječki koncert Ramba Amadeusa

Otkazan osječki koncert Ramba Amadeusa

Koncert Ramba Amadeusa koji se trebao održati u petak, 27. veljače 2015. u kinu Europa u Osijeku, otkazan je.

Rambo Amadeus, Two Winnettous & One More prinudjeni su da odlože koncert u Osijeku zbog nenadnih i neodložnij privatnih obaveza jednog člana benda. Naknadni termin koncerta objavićemo čim se steknu uslovi.“
 
Rambo Amadeus ovim povodom izjavljuje:
 
"Žao mi je što smo prinudjeni da odložimo naš dolazak u Osijek, medjutim , repertoar koji sviramo je vrlo kompleksan i nemoguće je da za ovako kratko vrijeme alternativni muzičar savlada obimno gradivo i zamjeni kolegu, publiku molim za razumijevanje."

Svi kupci ulaznica svoj povrat novca mogu ostvariti od srijede, 04.ožujka 2015., isključivo na prodajnim mjestima gdje su kupili ulaznice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osječko kino Europa ugostit će u petak, 27. veljače 2015. jednog od najzanimljivijih glazbenika s ovih prostora Svjetskog Mega Cara Ramba Amadeusa s pratnjom trojke 3 Winnetous s kojima svira nastupa po cijeloj Europi.

Rambo Amadeus se na sceni pojavio 1988. godine, a uz prepoznatljive klasike poput "Urbano, samo urbano", "Plastik fantastik", "Otišo je svak ko valja", "Turbofolk", "Dik tu kava" na osječkom koncertu će izvesti i novije singlove "E moj Rambo, ostara se", "O"ruk, sad ga lomi", "Privatizovat" i "Muzika".

Prvi koncert u Hrvatskoj u 2015. godini Rambo Amadeus će u pratnji Igora Maleševića na bubnjevima, Miroslava Toviraca na basu i Andrewa Pusića na klavijaturama odsvirati s početkom u 22 sata.

Cijena ulaznica u pretprodaji je 50 kn, a na dan koncerta 70 kn. Za sve studente i učenike cijena ulaznice je 40 kuna u pretprodaji uz predočenje X-ice ili dokumenta.

Ulaznice za koncert se mogu nabaviti od 22. siječnja 2015. na prodajnim mjestima:

Sustava Entrio

Agencije Luminis (Županijska 1, 1. kat – preko puta konkatedrale) radnim danom od 08 – 16 sati

Daily news (Kaufland Osijek) radnim danom od 07-23 sata i nedjeljom od 07-20 sati

Pridružite nam se i na službenom Facebook događaju i pratite sve najnovije informacije o koncertu.

Pokrovitelj koncerta je Osječko pivo.

[important title=NAGRADNA IGRA 2. KRUG]Poklanjamo vam još 2x1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na koncert Ramba 27. veljače u 22 sata!

DOBITNICI U PRVOM KRUGU:
Marina Šokić
Andrej Paulus

DOBITNICI DRUGU KRUG:
Josip Basa
Krešimir Anetić

Ulaznice podižete u agenciji Luminis.[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!