Lifestyle / Koncerti

Otkazan Massimov koncert u Kazamatu

Otkazan Massimov koncert u Kazamatu

[blockquote]Uz sav napor koji smo uložili kako bi se ovaj koncert ipak održao koncert Massima se NEĆE održati u subotu, 20. lipnja 2015. u dvorištu Kazamata zbog nepremostivih tehničkih situacija. O razlozima otkazivanja više na press konferenciji koju ćemo sazvati u utorak 23. lipnja. Povrat novca vršit će se od petka 26. lipnja isključivo na pretprodajnim mjestima gdje su ulaznice i kupljenje. Igor Mlinarević - Luminis[/blockquote]

Massimo Savić jedan je od najupečatljivijih vokala koji dugi niz godina osvaja srca publike. Koncertom u subotu, u 20 sati, 20. lipnja 2015. u dvorištu Kazamata, u Osijeku premijerno će predstaviti svoj novi album pod nazivom „1 dan ljubavi“.

Nasljednik odličnog albuma „Dodirni me slučajno“ donosi hitove „Suze nam stale na put“ i „Ispod nekog drugog neba“ te još desetak pjesama, iza kojeg stoji provjerena ekipa producenata poput Nikše Bratoša, Predraga Martinjaka i Ivana Popeskića uz autore pjesama poput Arsena Dedića i Ene Kondić. Istaknuli bismo i suradnju sa svjetski poznatim gitaristom Davidom Rhodesom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na koncertu u dvorištu Kazamata Massimo će Osječanima pružiti glazbeno putovanje koje predstavlja presjek 30 godina karijere, uz pregršt hitova „Iz jednog pogleda“, „Zar više nema nas“ i „Tišina“ s albuma „Dodirni me slučajno“ i „Sunce se ponovo rađa“, do kultnih starih pjesama poput „Sjaj u tami“, a neće izostati ni evergreeni i obrade Frank Sinatre s albuma „Massimo sings Sinatra“.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 90 kuna, a na dan koncerta 20. lipnja 110 kuna.

Ulaznice možete nabaviti od petka 20. ožujka putem:
- Sustava Entrio
- Agencije Luminis (Županijska 1, 1. kat) radnim danom od 08-16 sati
- Daily news (Kaufland Osijek) radnim danom od 07-23 sata i nedjeljom od 07-20 sati

 

SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!