Lifestyle / Koncerti

Glazbeni program 50. Vinkovačkih jeseni

Glazbeni program 50. Vinkovačkih jeseni

Cjelokupni program u velikom šatoru Slavonskog sokaka ovogodišnjih Vinkovačkih jeseni bit će začinjen brojnim koncertima.

Prvog dana manifestacije na velikoj pozornici zapjevat će Jelena Rozga. Dan kasnije, a u sklopu programa Urbane jeseni, mlađu publiku, koja voli hip-hop i elektronsku glazbu, zabavljat će Elemental, zatim DJ Valentyno Kanzyani, te Alen & Adam i Onio.

U nedjelju će se sa svojim mediteranskim pop-rock notama predstaviti Neno Belan, a u ponedjeljak će nakon modne revije biti održan Karlovačko RockOff. Radi se o manifestaciji kroz koju nova generacija glazbenika ostvaruje medijski, diskografski i koncertni proboj na scenu. A svoj proboj na scenu već je ostvarila Colonia, koja će koncert u šatoru održati u utorak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Vinkovcima će nastupiti i Opća opasnost, a koncert je najavljen za srijedu 16. rujna. U četvrtak, nakon VK Auto Show-a, Vinkovčane će zabavljati pop-rock skupina Vatra, a u petak će u glavnoj ulozi biti Šima Jovanovac i njegovi gosti. Pretposljednjeg dana Vinkovačkih jeseni koncert će održati Jacques Houdek, a koncertni dio manifestacije zatvorit će u nedjelju Slavonia bend.

Ulaz na sve koncerte je besplatan osim u subotu 12. rujna, odnosno za koncerte u programu Urbanih jeseni. Za sve koncerte koji se održavaju tog dana, dakle Elemental, Valentyno Kanzyani, te Alen & Adam i Onio, ulaznice će se moći nabaviti po cijeni od 29 kuna.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!