Lifestyle / Night life

Epic dUb session! vol.420

Epic dUb session! vol.420

Pripremite svoja osjetila i tijelo na invaziju najbrutalnijeg bassa u gradu! U subotu, 19.4. dođite u klub Epic osjetiti neponovljivi Digitron Soundsystem...

Pripremite svoja osjetila i tijelo na invaziju najbrutalnijeg bassa u gradu! U subotu, 19.4. dođite u klub Epic osjetiti neponovljivi Digitron Soundsystem koji će svojim vibracijama katakombu pretvoriti u epicentar bassa!

digitron epic 495

Prvi i najpoznatiji hrvatski soundsystem nakon pet godina vraća se u Osijek protresti vaša tijela, a možda čak i same temelje Tvrđe! Digitron će na prvom Epic Dub Sessionu pružiti najkvalitetnije, najtvrđe dub selekcije upotpunjene epskim bassevima koji stvaraju njihove ručno izrađene zvučne kutije! Pripremite se na ispremještanje unutarnjih organa u neobuzdanom plesu!

digitron epic 495 1

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

BoBalkan Dub Defenderse čine producent i selektor Vrx, operator i efekt majstor Dr. Obi te MC Jewy.

Sva tri člana aktivno su sudjelovali te i dalje sudjeluju u mnogim hrvatskim dub projektima poput Radikal Dub Kolektiva, Bamwise i Jahstice Sounda, organizirali su zagrebački International Dub Meeting i Dane Soundsystem Kulture, te nastupali u mnogim klubovima i nebrojenim festivalima u Hrvatskoj i diljem Europe. Njihov zeleni soundsystem širi gromoglasnu dozu sreće gdje god se pojavi tako da nema razloga da ju ne iskusite.

[blockquote]Enter the bass room biti će temeljen na DC filozofiji, što znači da možete unijeti svoju cugu dok god je u plastičnim spremnicima, a kada vam ponestane čekaju vas veoma povoljne cijene pića na šanku.

Ulaz je 15 kuna prije ponoći, a 25 nakon.[/blockquote]

Odavno je dokazan ljekovit učinak bassa za duh i tijelo, a pozitivna energija duba samo ga pojačava! Ne slušaj glazbu, osjeti ju! Dočekajmo 4.20. i plešimo do dub zore zajedno!

[important title=Nagradna igra]SiB.hr i Epic dub session poklanjaju Vam 4x ulaznice za Digitron Sound System koji će Epic 19.4. pretvoriti u epicentar bassa. Potrebno je u komentar ispod članka upisati "SiB.hr vodi me u Epic na invaziju bassa"

Dobitnici su: Marina Laslo, Anita Božičević, Josipa Klementina, Mirko KEc[/important]

 


Izdvojeno

Reci što misliš!