Lifestyle / Night life

Campus caffe organizira još jedan originalni tematski party

Campus caffe organizira još jedan originalni tematski party

Campus caffe prepozatljiv po svojim 'drugačijim' partyima najavio je još jedan tematski party koji bi se trebao održati u subotu (26.4.).

Party pod nazivom 'Suits Exclusive party' tematikom je najviše posvećen TV seriji 'Suits' kojoj iz tjedna u tjedan raste popularnost, ali organizatori napominju kako je ovo i nastavak njihovog prvog tematskog partya 'Mr. Jack' koji je održan prošle godine u četvrtom mjesecu.

Iako su na svojim službenim profilima još uvijek tajnoviti oko ovoga partya u razgovoru s organizatorima saznali smo kako su za ovaj party pripremili nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada vožnja cijele ekipe u Hummer limuzini!

dea tosic

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za odličnu atmosferu trebala bi se pobrinuti DJ Dea Tosic iz Beograda koja nastupa po cijeloj Europi (Zrće, Zagreb, Beč, Graz...), dok bi joj podršku trebao davati mladi Dan Dally koji je već nastupio u Campus caffeu.

f1rst

Osim svega navedenog najavljene su i plesačice iz F1rst Entertainment agencije koju ste do sada većinom mogli vidjeti u Green Goldu Zagreb, ali i na svjetskim destinacijama kao što su Miami i Ibiza.

Broj ulaznica je ograničen, a kako saznajemo radi se o cijeni od 35 kn za mušku ulaznicu i 25 kn za žensku. Za više informacija pratite službeni događaj.

suits sib

[important title=Nagradna igra]Ekipi koja na komentar "SiB mene i moju ekipu u hummer limuzini vozi u Campus caffe" skupi najviše lajkova Campus caffe poklanja prijevoz limuzinom s lokacije u Osijeku te ulaznice za party.

Igrati mogu punoljetne osobe, a u limuzini se može voziti najviše 6 osoba. Onaj tko do 24.4. u 12 sati prikupi najviše lajkova biti će dobitnik ove vrijedne nagrade.

Dobitnik ove nagrade je "Dino je". Javite se u inbox FB stranice Campus caffea gdje ćete dobiti sve informacije vezano za vožnju na ovaj party.[/important] 
 
 


Izdvojeno

Reci što misliš!