Lifestyle / Night life

EPIC Fest ovog vikenda u klubu Epic

EPIC Fest ovog vikenda u klubu Epic

Alternativni klub EPIC vas poziva na dvodnevni mini festival. Festival će se održati u prostorijama kluba u petak 25.4. i subotu 26.4. Koncerti počinju u 21h.  Cijena ulaza je 50 kuna za oba dana u pretprodaji, a pretrodaja karata je u BARCELONA PUB-u. Jednodnevne karte po cijeni od 30 kuna možete kupiti na ulazu u klub. Pretprodaja kreće od 11. travnja. Za ovaj festival vrijedi klupska politika "donesi svoju cugu". U dva dana predstavit će se 10 renomiranih bendova, a lineup je sljedeći:

INTRIGUE
Splitsko/zagrebačko/slovenski sasvim novi hardkor pank bend sa ženskim vokalom... stara škola hardkora koja nam dolazi predstaviti svoje prvo izdanje...
http://intriguexband.bandcamp.com/

KURVE
iz Zagreba nam po prvi put u Osijek dolazi peteročlana galopirajuća d-beat mašinerija s rokenrol predznakom da predstavi svoj novi ep Sjebane Pjesme
http://kurve.bandcamp.com/

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


RED UNION
na njihovu glazbu najviše su utjecali stari punk rock sastavi poput The Clash, Stiff Little Fingers, Cock Sparrer, The Jam, ali i relativno noviji kao što su Swingin' Utters, Living End, US Bombs ili Dropkick Murphys. Svirali su preko 200 koncerata po Balkanu, Mađarskoj, Austriji, Njemačkoj, Nizozemskoj, Češkoj Republici, Belgiji, Francuskoj, Italiji i Španjolskoj, mnoge sa značajnim imenima svjetske punk,hardcore i ska scene.
http://redunion.bandcamp.com/


VOODOO HEALERS
“High Energy Rock'n'Roll” bend (tako oni opisuju svoju muziku). Nastali su 2000. godine ali tek od 2003. počinju funkcionirati kao pravi bend. Glazba i energija koju nose naliči na bendove kao što su Stooges, MC5, Ramones, Clash, Dead Boys, Motorhead, Damned...
http://www.voodoohealers.com/


SNAKE EATER
zvali ih ovako ili Rock’n’Roll Mesije, Heteroseksualci Intelektualci, jedno je jasno: pioniri High Voltage Rocka Snake Eater nije bend koji dolazi - Snake Eater je došao, osvojio i razgulio…
http://najboljibend.bandcamp.com/

SATNICA:
21:30-22:00 INTRITGUE
22:15-22:45 KURVE
23:00-23:30 SNAKE EATER
23:45-00:15 VOODOO HEALERS
00:30-01:00 RED UNION
01:30  DJ KARAMAN

26.04. SUBOTA:

WASTED YOUTH
hardcore punk bend, čiji zvuk se može opisati kao mješavina hardcorea sa streetpunkom. Premda je bend osnovan 2008. godine, skupili su dovoljno reputacije i koncerata svojim doprinosom na njemačkoj i europskoj punk/hardcore/oi sceni te su dijelili stage s bendovima poput Madball, Vitamin X, H20, Agnostic Front, What We Feel, Oppressed, Los Fastidios i drugim renomiranim imenima.
https://www.facebook.com/wastedyouthsghc


FISKALNI RAČUN
streetpunk četvroka koja je na sceni več 6 godina, a iza sebe imaju 2 izdanja
http://fiskalniracun.bandcamp.com/


JA K'O MILE, A MILE K'O KONJ (JKMAMKK)
bend je nastao 2003. godine. Do sada imaju dosta snimljenih pjesama i koncertno su veoma aktivni. Nastupili su kao predgrupa bendu The Casualties.
http://jkmamkk.bandcamp.com/


CONCRETE WORMS
trio koji svira mješavinu punk-a, hardcore-a i garažnog rock-a. Bend je nastao krajem 1994. godine, a u sadašnjoj postavi su od 2000. Do sada su odsvirali veliki broj koncerata u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj te nekoliko u BiH, Makedoniji i Rumunjskoj.
http://concreteworms.bandcamp.com/


LAZARATH
thrash/punk/HC band nastao u ljeto 2013 god. Sastavljen od 5 likova koji su ili članovi ili ex članovi  oi,punk i hc bendova poput:Remedy,Brickheads,Mitisers,Red Union,Poslednji pokušaj.... U prosincu 2013,bend je snimio EP‚‚ DEVIL CAN HAVE ME‚‚ od 5 pjesama koji nam dolaze predstavit.
http://lazarath.bandcamp.com/


SATNICA:
21:30-22:00 WASTED YOUTH
22:15-22:45 FISKALNI RAČUN
23:00-23:30 JKMAMKK
23:45-00:15 LAZARATH
00:30-01:00 CONCRETE WORMS

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam dvije uzalnice za festival. Za sudjelovanje u nagradnoj igi potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na EPIC fest!

DOBITNICI:
Tamara Vuković
Martin Cvetanović

Ulaznice podižete na ulazu u klub uz predočenje osobne iskaznice.

[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!