Lifestyle / Night life

BIG MAMA in da sofa - nije u moru sve

BIG MAMA in da sofa  -  nije u moru sve

Nakon mjesec/dva izbivanja Big Mama se vraća sa stilom. Kocept klubske zabave su prostudirali, odradili praksu i postavili temelje koji će nas nositi narednih jeseni, zima i proljeća.

No, što je s ljetom? Imaju predivnu rijeku, imaju sunce, imaju prostor, imaju ideju. U ovu svečanu subotu, 19. srpnja rade prvi BIG MAMA in da sofa party, vrhunska lounge mjuza, opuštanje, sunčanje i slanje/ dijeljenje dobre energije.

Na terasi restorana Iktus od 16:00 do 23:00 sata imate priliku zajedno s njima kreirati zabavu koja će biti spoj glazbe, sunca, plesa, brčkanja i ispijanja osvježavajućih pića u ambijentu uređenom prema zamisli osječkog umjetnika Nikole Falera i njegovih nadaleko poznatih slamnatih skluptura. Sve što vam je potrebno je, osim dobre volje koju svi imaju nadamo se, 10 HRK za ulaz i podršku cijele priče, oprema za kupanje, krema za sunčanje i ručnik.

Osigurali su raznoliku ponudu pića te dva DJ-a, Kemu i Olivera, čija izvedba će vas tjerati da plešete u boroletama, opuštate u slamnatim ležajevima, pravite salto unazad s Iktusovog pontona. Uvijek su za zabavu i dobar provod, uvijek su za ponudu nečeg novog i zanimljivog, uvijek su tu kada treba to i realizirati.

Projekt su, između ostalog, pokrenuli i zbog sebe jer im je potrebno mjesto gdje se moguzabaviti na gore opisan način, a nadaju se da su ispunjavanjem svojih želja ispunili istu barem nekima od vas i da se vidimo u subotu na prvom BIG MAMA in da sofa partiju. Ne mogu koristiti frazu bit će super, dođi i ti, ali svakako to misle te su uz vas dobrodošla i vaša djeca, susjedova ili neka koju ćete posuditi barem za to popodne za pokazati se.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo 3x1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na BIG MAMA in da sofa party!

DOBITNICI:
Ana Mikulić
Jr Dumba (Ivan Dumančić)[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!