Lifestyle / Night life

Rock The House slavi prvi rođendan

Rock The House slavi prvi rođendan

Prošlo je već godinu dana od početka nezaboravnog druženja, partijanja uz najbolje od EDM glazbe. Iza ekipe Rock The House je već bezbroj uspomena i lijepih trenutaka koji su obilježili svaki od izdanja, a i u narednim godinama truditi da ih bude još i više.

"Trudili smo se također da svako od dosadašnjih izdanja bude posebno pa vam tako za našu prvu godišnjicu u suradnji sa Gold Barom i General von Beckersom donosimo hrpu iznenađenja.

Prvo od njih je specifična lokacija, pod vedrim nebom u samom centru osječke Tvrđe koju će upotpuniti rasvjeta i razglas impresivnih mogućnosti. Nakon toga, osigurali smo za vas 4 vrhunska DJ-a koji za vas donose najnoviju dozu progressive i electro house glazbe koja ovih mjeseci osvaja festivalske pozornice i klupske podije diljem svijeta, ali i retrospektivu hitova koji su nas pratili od samog početka Rock The House programa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na vama je samo da se naoružate dobrim raspoloženjem i proslavite naš prvi rođendan sa stilom," kažu u Rock The House i pozivaju vas u subotu 23.8. u Tvrđu.

DJ's:

ROBZZE
DJ ESO (ZG)
DAN DALLY
NOISY BOY

 


Izdvojeno

Reci što misliš!