Lifestyle / Night life

In da SOFA party vol. 2 [odgođeno]

In da SOFA party vol. 2 [odgođeno]

Znate kako se kaže dobro se dobrim IN DA SOFA vraća. Nakon posljednjeg partija koji smo organizirali na terasi restorana Iktus, nakon jubilarnog prvog IN DA SOFA partija, odlučili smo se na drugi tradicionalni, memorijalni gdje vam donosimo još više zabave, više sunca, kupanja i elektronske glazbe.

Sunce smo riješili s Vakulom, zabavu osiguravate vi svojim dolaskom, odlična temperatura Drave osigurala je kupanje, a za elektronsku glazbu tu su mušketiri Kema, Oliver i Sheepatz.

Oni koji su bili, upoznati su s konceptom, a oni koji nisu neka dođu i upoznaju se, nije stidljiv. Obitelji s djecom, mladi parovi bez djece, nepari, svi se zajedno druže, daju si petice i nazdravljaju ljetu i suncu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz takvu ponudu nadamo se da vam neće biti teško izdvojiti 10 HRK tog 23.08. od 16:00 sati te da će te zajedno s nama stvarati kvalitetan program kakav je ovom gradu falio. Kao i prethodni put, ponesite kupaće gatje i ručnike, možete i ležaljke i neka Drava bude Jadran, Iktus St. Tropez, a Kema sve smo ne Aviči ili Pitbul.

ODGOĐENO ZBOG NAJAVE KIŠE

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 3x1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na drugi tradicionalni, memorijalni IN DA SOFA party![/important]

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!