Lifestyle / Night life

Oxygene: Toni Juranović na otvaranju treće O2 Underground sezone

Oxygene: Toni Juranović na otvaranju treće O2 Underground sezone

Nakon gotovo 20 epizoda i dvije uspješne sezone, osječki serijal evenata O2 Underground ulazi u novu sezonu. Pozitivne reakcije publike i interes za manje komercijalnim elektronskim zvukom ohrabrili su organizatore da započnu i treću godinu ovog programa.

Otvaranje nove sezone održati će se 25. listopada u klubu Oxygene, a prvi epizodu predvodi Toni Juranović iz Makarske, koji se već nekoliko mjeseci priprema za susret s osječkom publikom.

Lokalnu podršku, kao i prethodnih sezona čine Marko Felinger i Daniel E, dvojac koji zajedničkim snagama promovira kompletan O2U serijal. Cijena ulaznice iznosi 20 kn, a vrata se otvaraju u 22.00h. Od početka večeri pa sve do 1 sat iza ponoći aktualan je i happy hours period (domaća žestoka pića - 2 za cijenu 1 i Tuborg 0,33l za 10kn). Osim happy hours akcije, očekuju vas i O2 Underground iznenađenja povodom početka treće sezone!

Toni Juranović

Školovani glazbenik, multiinstrumentalist i mrzitelj dopadnih (auto) biografija. DisKo Free(k)-lancer koji beskompromisno i s užitkom razbija sve glazbene restrikcije i ograničenja. Preko 17 godina iskustva, uz nebrojeno nastupa u regiji i izvan nje. Preduga je lista utjecajnih imena elektronske scene s kojima je surađivao i dijelio stage. Rezident je Deep Cluba i Buba Bar-a u Makarskoj, te čest gost domaćih i stranih festivala. Stilski neograničen, jedinstven i nepredvidljiv.

http://youtu.be/3yCIgqsJvCw?list=UUIDzoHWrlsbtOEOd8cdjOEA

Facebook: www.facebook.com/o2.underground

[important title=Nagradna igra]Oxygene poklanja 3x1 ulaznicu za čitatelje SiB.hr. U komentar upišite SiB me vodi na otvaranje treće O2 Underground sezone.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

DOBITNICI:
Mirna Ober
Marija knežević
Dario Horžić[/important]

 


Izdvojeno

Reci što misliš!