Lifestyle / Night life

Veliki open air Winter party na trgu u Tvrđi

Veliki open air Winter party na trgu u Tvrđi

Kakav bi to bio Advent u Osijeku bez (barem) jednog VELIKOG STUDENTSKOG PARTYA? Tvornica partya., Campus Caffe i ekipa koja stoji iza cijelog Adventa u Osijeku odlučili su na najbolji način nagraditi sve studente koji marljivo studiraju te kroz jedan zajednički party SVIH FAKULTETA pokazati im pravu Božićnu atmosferu u Osijeku.

Tako već sada odličnu Božićnu atmosferu na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi sljedeći četvrtak dodatno podgrijavaju s odličnom glazbom, atraktivnim pićem i još boljom hranom!

Ovom prigodom zabavlja vas uspješni osječki DJ i producent Jazzy Rossco, a sigurni smo da svojim hitovima nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Party počinje već od 21:00 i traje do 01:00 iza ponoći kada se zabava nastavlja u svim ostalim klubovima u Tvrđi.

Budući da će se party održati na otvorenom pozivamo Vas da se toplo obučete i uz neko od brojnih pića ugodno zabavite u pravoj Božićnoj atmosferu :) 

 
 
U 19,00 sati na Trgu sv. Trojstva Tvrđi slijedi nešto potpuno drukčije – natjecanje u cijepanju drva! Još jednom  pozivamo sve, a posebno pripadnice nježnijeg spola da prijave svoje drvosječe za natjecanje i saznaju - je li ON onaj pravi?
 
Svoga drvosječu još danas do 13 sati možete prijaviti na Facebook stranici Adventa u Osijeku ili na e-mail [email protected]. U prijavi je potrebno napisati ime, prezime, datum rođenja (ne mogu sudjelovati mlađi od 18 godina), email i broj telefona. Program će voditi poznati radijski voditelj Denis iz emisije "Tri kreleta" s Radija Plus. Najbolje  očekuju vrijedne nagrade naših sponzora.
   

Izdvojeno

Reci što misliš!