Lifestyle / Night life

Barcelona pub slavi 4 godine postojanja

Barcelona pub slavi 4 godine postojanja

Barcelona Pub  slavi svoj 4. rođendan i za to su pripremili poseban program pod motom „We'll show you the way to the next whiskey bar „ – 4 dana uz 4 različita whiskeya po popularnim cijenama.

SRIJEDA 14.1. Svečani proglas uz Omera
Svečano slavimo oljetnicu otvaranja našeg skromnog lokala uz vrhunsku čajanku režiranu od strane Omera koji pušta ljudima za dušu. Koncept je drugačiji, pa cijeli događaj počinej već u 18:00 sati.

ČETVRTAK 15.1. Akusticiranje uz Bauma i Arijanu i goste
Zvuk akustične gitare često je najbolji zvuk koji vaše žedno uho želi čuti. U skolopu obilježavanja obljetnice četvrtak smo posvetili upravo akustičnim nastupima mnogih izvođaća od kojih prednjače Baum i Arijana, popularno nazvani Baum i Arijana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

PETAK 16.1. Ravnici mog uspeha – nastup Marka Brecelja (ex. Buldožer) i Raduleta (Atheist rap)
Čuveni slovenski konceptualni umjetnik i kantautor, Marko Brecelj, između 16. i 25. siječnja 2015. godine posjetit će ravnicu svog uspjeha. "Prije svega želim sresti ljude i vidjeti gradove kulturnog prostora kome pripadam te pokazati svoju kantautorsku i performersku formu." - više od ovoga nije potrebno dodati, a ako tome pridružite i Raduleta, dobijemo šou bolji nego storisupernovatalent4. Rezervacija karata će biti u četvrtak tijekom dana/ detalje objavljujemo kasnije.

SUBOTA 17.1. Pips on line
Dvanaestosatni program uz live streaming gospodina Slavena TP-a je nešto što se ne propušta ni u loodylooouu! Pripremio je set svega najboljeg što čovjek može poželjeti, a ako slučajno ne pusti ono što ste vi zamislili, slobodno ga možete tražiti želju koju će vjerojatno odbiti. Dođite i budite dio ovog događaja, popijte piće i plešite od 16:00 do 04:00. Go STP!

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!