Lifestyle / Night life

#CASA Osijek w/ PETAR DUNDOV @ Epic

#CASA Osijek w/ PETAR DUNDOV @ Epic

#Casa je praktički kućni tulum trojice starih lisaca domaćeg clubbinga koji se kao ideja desio prilikom njihove zajedničke ljetne rezidencije u klubu Deep na Zrću gdje su prošlog ljeta započeli mijenjati glazbenu krvnu sliku svima poznate plaže. Vodeći se time kako je kvaliteta važnija od kvantitete započeli su i zajedničku večer tj. nepretenciozan tulum posvećen najfinijem house, deep house i techno zvuku. Njihova imena su Yesh, Jan Kinčl Zero i Pips koji svaki iza sebe imaju već više od desetljeća iskustva kroz razne projekte, stotine svirki na domaćem i stranom terenu, kako klupskom tako i festivalskom te je svatko tko se smatra iole ozbiljnijim clubberom sigurno naišao na njihova imena svojim klupskim putem. Kroz #Casa tulume ispoljavaju svoju iskrenu ljubav prema 4x4 zvuku. Novo u nizu osječkih izdanja #Case obilježit će gostovanje najboljeg domaćeg elektronskog maga Petra Dundova koji je bez sumnje i najbolji domaći izvozni "proizvod" klupske glazbe koji nikada ne razočara.
Ovom prilikom osječkoj publici predstavit ćemo i mladu nadu domaćeg clubbinga Filipa Šćekića. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ PETAR DUNDOV (Music Man / HR) Petar Dundov, rođen u Zagrebu ranih 70-ih sa bogatom karijerom posljednjih 20 godina, tek prelaskom u 2000. godinu počinje koristiti vlastito ime za svoju produkciju. Tijekom godina imale su ga čast ugostiti cijenjene techno institucije od mega-festivala poput: “I Love Techno”, “EXIT”, “Awakenings and Wire”, te klubova poput: “Berghain”, “Matter” (RIP), “Womb”, “Air”, “Fuse and Space”, “Tresor”… Veliko postignuće mu je i dugogodišnja veza sa legendarnom belgijskom izdavačkom kućom “Music Man”, izdavačem koji između ostalog ugošćuje i izdanja Jeff Mills-a, Green Velvet-a i Roberta Hood-a, samo neka od zvučnijih imena industrije. Također, za Millsovu izdavačku kuću “Tomorrow” izdao je mini LP “Sculptures”. Nakon završetka svjetski priznatog debi albuma “Escapements” 2008. godine, Petar se posvećuje novijim izdanjima (Distant Shores/Music Man 2010., Tenth Plateau/Music Man 2011.), remixevima i nastupima. Petar Dundov radi elektronsku glazbu koja nema granica, pokreće i intrigira. On je bez sumnje jedan on najhrabrijih i najoriginalnijih glazbenika koji inspirira i ostale. Kada znate da su mu obožavatelji Sven Väth, Francois K, Laurent Garnier, Adam Beyer, Josh Wink, Guy J, Glimpse, Hernan Cattaneo, Brendan Moeller i Danny Tenaglia bilo bi teško ne složiti se sa navedenim. http://petardundov.com/
https://www.facebook.com/dundov ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Ulaz: 30kn do 00:00, 40kn nakon ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ http://www.youtube.com/watch?v=vY3jj5B_ZBk [important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo 3x1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi u Epic na #Casa tulum! DOBITNICI:
Marina Ćavar
Vanja Kelemen
Mario Volak Ulaznice podižete na ulazu u klub uz predočenje osobne iskaznice![/important] SiB.hr  


Izdvojeno

Reci što misliš!