Lifestyle / Night life

Garden Beats & OLjN u American bar Dollaru

Garden Beats & OLjN u American bar Dollaru

American bar Dollar nastavlja s 'Garden Beats' programom i u sklopu 'Osječke Ljetne Noći' ovaj petak organiziraju nastup DJ Umba!

Cijeli program održati će se u petak na njihovoj terasi. Osim DJ Umba koji će vas zabavljati najfinijim funkom, soulom, jazzom, latin-jazzom te afro-funkom tu su i dva 'Draft stola' i 'Angus Beef Burger'.

DJ Umbo:
DJ Umbo samouki je multi-instrumentalist (gitara, bass & klavijature). 1996.g počeo je istraživati nove muzičke pravce, pokazuje interes za elektronsku muziku te postaje DJ. Prvi nastupi su uglavnom bili ispunjeni funk, soul, jazz, houseom. Također je dosta radio sa glazbenim pravcima poput bossanove, nu-jazza i srodnih žanrova. Vremenom je pronašao glazbu koja ga u potpunosti ispunjava te se sada na više načina bavi funkom u svim njegovim varijacijama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Angus Beef Burger:
Ovaj hamburger pripravljen s mekim i sočnim mesom 'Angus' goveda s američkih pašnjaka možete probati isključivo na nekom od naših događanja.

Draft Table:
Rezervirajte sebi i svojoj ekipi jedan od dva raspoloživa 'Draft stola' na kojem si sami točite Budweiser po cijeni od samo 25kn/litra (2,5kn/deci).

Stolove možete besplatno rezervirati putem web stranice ili telefonom (+385 31 284 625).


Izdvojeno

Reci što misliš!