Lifestyle / Night life

IN DA SOFA Summer Night Edition @ Sakuntala park

IN DA SOFA Summer Night Edition @ Sakuntala park

Agencija Adverta najavljuje još jedan In da sofa događaj: IN DA SOFA / Summer Night Edition @Sakuntala park! U sklopu Osječke ljetne noći, 31. srpnja, na novoj lokaciji u samom srcu grada, ludo će se čagati uz ritmove Kemala P. i Umba!



Od 19 do 02 sata posjetitelji će ispijati Moskitose, raditi špage na ritmove, pozdraviti sunce i dočekati mjesec, opuštati se i uživati u sofasticiranom ambijentu, a uz sve to širiti pozitivu i ljubav.

Vaša prisutnost stvorit će željenu energiju, a oni koji nisu sigurni da će biti dovoljno ljubavi za njih, nudi im se rješenje! Točiti će se ljubavni napitak iz vinarije Siber koji će im pomoći da postignu željenu reakciju ili neku sličnu akciju...

Priča će biti slična, no opet drugačija od prijašnjih, ono što će biti isto i vezati sve In da sofa događaje je upravo ta želja da se volimo, poštujemo, družimo, opuštamo i na taj način šaljemo poruku da je Osijek uvijek bio i ostao grad po mjeri svakog čovjeka, grad koji živi za svoje sugrađane.

Ulaz je besplatan.

Sve daljnje IN DA SOFA projekte možete pratiti na novokreiranom Facebook page-u koji vodi Advertin tim kao i na Facebook eventu.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!