Lifestyle / Night life

#CASA Osijek w/ FELVER (Stereotip) @ Epic

#CASA Osijek w/ FELVER (Stereotip) @ Epic

Nakon i više nego odlične prve sezone #CASAosijek tuluma i ljeta iza nas vrijeme je da započnemo drugu sezonu, nadamo se još i bolju od one prve.

Ovom prilikom u goste nam dolazi legenda hrvatske klupske scene, član svima poznate ekipe Stereo Studia koji je žario i palio u prošlom desetljeću, ali i pokretačem iznimno uspješnog zagrebačkog serijala tuluma Stereotip uz jednog od najboljih DJ-a u svijetu u proteklih nekoliko godina Dixona. Njegovo ime je naravno Felver!

#Casa je praktički kućni tulum trojice starih lisaca domaćeg clubbinga koji se kao ideja desio prilikom njihove zajedničke ljetne rezidencije u klubu Deep na Zrću gdje su prošlog ljeta započeli mijenjati glazbenu krvnu sliku svima poznate plaže. Vodeći se time kako je kvaliteta važnija od kvantitete započeli su i zajedničku večer tj. nepretenciozan tulum posvećen najfinijem house, deep house i techno zvuku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njihova imena su Yesh, Jan Kinčl Zero i Pips koji svaki iza sebe imaju već više od desetljeća iskustva kroz razne projekte, stotine svirki na domaćem i stranom terenu, kako klupskom tako i festivalskom te je svatko tko se smatra iole ozbiljnijim clubberom sigurno naišao na njihova imena svojim klupskim putem. Kroz #Casa tulume ispoljavaju svoju iskrenu ljubav prema 4x4 zvuku.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Ulaz: 30kn do 00:00, 40kn nakon

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

♫ Felver (Stereotip)
https://soundcloud.com/felver

♫ Jan Kinčl Zero (Cycle | Zero Show | Radio808)
www.jankinclzero.com

♫ Yesh (#Casa | CTF!Cro | Yammat FM)
https://www.facebook.com/markoyesh
http://soundcloud.com/yesh-zagreb

♫ Pips (#Casa | Big Mama Session)
https://www.facebook.com/slaven.tusek
https://soundcloud.com/pipowsky/

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 3x1 ulaznicu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na #CASA tulum!

DOBITNICI:
Filipa Jozinović
Marija Šimunek Kneževic
Antonio Krmpotić[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!