Lifestyle / Ostalo

Mali disco i Tango&Cash u Avenue Mallu

Mali disco i Tango&Cash u Avenue Mallu

Avenue Mall Osijek ovog vikenda, 26. i 27. travnja, od 18 h do 19:30h poziva sve rasplesane klince na već daleko poznati Mali disco.



Zabavljamo se i ovog puta uz ritmove najpopularnijih domaćih i stranih hitova te natjecanja i igre uz animatoricu te super nagrade koje vam i ovog puta priprema Lotus bar!

Osim malog  disca pozivamo vas i na svečano otvaranje humanitarne akcije Lions Club-a Tvrđa Osijek koja je usmjerena na organizaciju tematske priče pod nazivom TANGO&CASH.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Humanitarna noć bit će 25.04.2014.u 21sat. na lokaciji LOTUS BAR (AVENUE MALL) u Osijeku.

Program je obogaćen plesom prestižnog plesnog studija i vrhunskim plesačima Tanga, glumom i glazbom koju izvode glazbene i glumačke zvijezde, popraćeno kušanjem argentinske hrane.

Biti će to noć iluzije na tango i nitko neće moći ostati ravnodušan, te vas molimo da nas dođete podržati i medijski popratiti, jer cijeli program izvode mladi talenti svojim umjetničkim radom.

Akcija LC TVRĐA je usmjerena za štićenike udruge za inkluziju (pomoć plaćanja prijevoza štićenika na more), te za talentiranu studenticu glume (DARIA KARIĆ), koja je prošla na vrlo zahtjevnoj i prestižnoj akademiji u Americi.

Cijena ulaznice je 100,00 kn, a za VIP goste 500,00 kn. Prodaja će biti omogućena na dvije lokacije u Lotus baru (AVENUE MALL), Lotus city caffe (TRG SLOBODE), te putem članova LC TVRĐA.


Izdvojeno

Reci što misliš!