Lifestyle / Ostalo

Akvarel snimio novi spot

Akvarel snimio novi spot

Vokalni je sastav Akvarel ovih dana radio na snimanju svoga trećeg spota, za pjesmu „Kroz stari haustor“, a cappella obradu dviju pjesama Darka Rundeka iz vremena Haustora koja nas, kao što naslov tog medleya kaže, kroz stari haustor vodi u vrijeme osamdesetih.

Podsjetimo, Akvarel je vokalni sastav i sve su njihove pjesme proizvod ljudskoga glasa, s atraktivnim glasovnim bas i beatbox dionicama kao nositeljima ritma. Iako mnogi u to ne vjeruju kada ih čuju, kod Akvarela je uistinu sve a cappella.

Akvarel je u veljači ove godine izdao svoj prvi album „Vokal patrioti“ u izdanju Aquarius Recordsa/Maratona i ovo je treći video uradak za pjesme s albuma. Ako već niste, svakako pogledajte „Glupi hit“ i „Prolaze sjene“ na YouTube servisu i poslušajte njihov album na Deezeru.

Novi spot sniman je Osijeku pod redateljskom palicom Josipa Grizbahera, koji je uz ovu pjesmu zamislio jednostavan, ali dinamičan spoj različitih „izdanja“ Akvarelovaca i pozadinskih elemenata koji se izmjenjuju u zaraznom ritmu a cappella izvedbe. Za početak donosimo nekoliko fotografija sa snimanja koje je snimila Dijana Kalić-Velkova, a izlazak spota očekuje se sredinom srpnja.


Izdvojeno

Reci što misliš!