Lifestyle / Ostalo

Obiteljska nedjelja u Kopačkom ritu

Obiteljska nedjelja u Kopačkom ritu

Ljeto je u punom jeku i u  Kopačkom  ritu je prilično živo. Vegetacija je u punom cvatu, a trenutni vodostaj pogoduje životinjskom svijetu, a posebno pticama močvaricama.

Za sve koji još nisu otišli na odmor, a nisu do sada imali prilike upoznati fenomen  Kopačkog rita koji je poznat na svjetskoj razini, ove nedjelje Kopački rit nudi posebnu pogodnost.

U nedjelju, 20.7.2014. u vremenu od 9 h do 18 h u Parku prirode Kopački rit  provodi se OBITELJSKA NEDJELJA kada će obitelji moći  koristiti  Program Panorama Kopačkog rita koji uključuje   obilazak  zoološkog rezervata brodom i posjet kompleksu dvorca Tikveš po promotivnoj obiteljskoj cijeni od 100,00 kuna za obitelj od 2 do max. 5 članova (redovna cijena programa je 70,00 kuna za odrasle i 50,00 za djecu, studente i umirovljenike).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Molimo rezervirajte termin Vaše posjete parku na telefone našeg  Prijemnog centra u Kopačevu:  031/445 445 ili 031/752-320 ili 0992636771.

Svakako posjetite i Tikveš, gdje će djeca imati priliku sudjelovati u dječjoj radionici i uživanju u legendama i pričama.

Pozivamo Vas da provedete jedan ugodan dan u prirodi, zabavite se  i saznate nešto više o prirodnom bogatstvu Kopačkog rita!

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo 1 obiteljsku ulaznicu za Obiteljsku nedjelju u Kopačkom ritu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr vodi mene i moju obitelj u Kopački rit

DOBITNICA:
Marija Rajkovača[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!