Lifestyle / Ostalo

Osječki dvojac Jerant/Lovrenčić nove miljenice celebrity-a

Osječki dvojac Jerant/Lovrenčić nove miljenice celebrity-a

Zbog četverodnevne modne poslastice Schwarzkopf Cro A Portera,na kojem su se predstavili brojni etablirani domaći modni dizajneri, među njima i osječki dvojac Jerant/lovrenčić - Marina Jerant Ljubojević dizajnerica modnog branda Lukabu i Manuela Lovrenčić Kro dizajnerica modnog branda Fashion Disorder predstavljajući novu kolekciju za jesen/zimu 2015.g. inspirirajući se putovanjem u Singapur.

Singapur je simbol poslovnog centra i noćnog života,grad živi 0/24 i vrlo moćne,futurističke arhitekture. Kolekcija je poveznica istoka i zapada na suptilan način, miks kolonija i linija koje povezuju ta dva svijet, povezana arhitektura, povijest i ženska senzualnost u monokromatskoj kolekciji koja je ispreplela igru tkanina kao naš prepoznatljivi touch. 

Geometrija, transparencija, gusti i snažan kožni dodir kao nit vodilja kroz cijelu kolekciju. U njihovim kreacijama tu večer pojavile su se čak četiri dame, Ivana Delač poduzetnica i bivša miss Universe, Pamela Ramljak pjevačica, Lea Mijatović pjevačica Teške Industrije, Katarina Baban osječka glumica.

croaporter 01

croaporter 03

croaporter 04

croaporter 05

croaporter 06

  

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!