Lifestyle / Ostalo

EXHIBITION – nova sezona Portanova Fashion Incubatora

EXHIBITION – nova sezona Portanova Fashion Incubatora

Street art, 8 novih dizajnerskih imena i odlična kampanja obilježit će 10 godišnjicu Portanova Fashion Incubatora, najstarijeg i najutjecajnijeg nacionalnog natjecanja za mlade modne umjetnike.

Portanova Fashion Incubator, najstarije i najutjecajnije nacionalno natjecanje za mlade modne umjetnike će 15. studenog 2014. u trgovačkom centru Portanova u Osijeku obilježiti 10. godinu uspješnog rada koju najavljuju kampanjom EXHIBITION.

EXHIBITION kao izložba i kao ekshibicionizam, moda kao EXHIBITION – nova kampanja Portanova Fashion Incubatora donosi zanimljivo višeznačje i lucidan komentar modne sadašnjice. EXHIBITION savršeno točno sažima mjesto koje fashion ima u ovom radikalnom vremenu. Pokazati (se) opsesija je današnjeg društva, a moda i umjetnost bezbrižno se premještaju iz galerije na pločnik. Ovo je omage osječkoj street art sceni i igra značenja u kampanji EXHIBITION nove sezone Portanova Fashion Incubatora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Street art potpisuje osječki kolektiv Acting Like a Child, odjeću Valerija Toloknova - Vdesign, prošlogodišnja finalistica PFI-ja, a model je Mia Farac (Sonic Models). Fotografiju potpisuje Ivana Marinić Kragić, video Dino Senčar, make up Saša Joković, kosu Iva Gaurina za Hair Couture, nails art Viviana Miškić, a produkciju i art direkciju Nikola Beban.

Casting za modele Portanova Fashion Incubatora

Portanova Fashion Incubator poziva djevojke iznad 174 cm visine i mladiće iznad 183 cm visine, u dobi od 16 do 26 godina, na veliki CASTING.

Casting će se održati u subotu, 25. listopada 2014.g., s početkom 12 sati u Trgovačkom centru Portanova. Djevojke trebaju doći minimalno našminkane u odjeći koja prati liniju tijela i u cipelama na visoku petu.

Detaljnije informacije nalaze se na službenoj web stranici www.fashion-incubator.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!