Lifestyle / Ostalo

Halloween u Avenue Mallu Osijek

Halloween u Avenue Mallu Osijek

Avenue Mall Osijek uvijek nudi pregršt zabavnih događanja,  a kako ubrzo dolazi Halloween koji će razveseliti i zabaviti najmlađe, svojim programom smo se pobrinuli da vašim mališanima nikako ne bude dosadno narednih dana.



Halloween u osječkom Avenue Mallu zabavit će klince svih uzrasta. U subotu, 25. listopada u 18 sati očekuje vas zabavni dječji program 'Najslađa čudovišta', facepainting, fotografiranje i izrada smiješnih Halloween maski. U nedjelju, 26. listopada u 18 sati na rasporedu je besplatna predstava 'Čarobnjaci i ostali Halloween junaci'.

Od 27. – 29. listopada u terminu od 17 – 19 sati na prvom katu možete pronaći 'Halloween igraonicu' i dok mame i tate uživaju u shoppingu ili kavi, zajedno s našim tetama čuvalicama izrađivati lude maske i natjecati se u zabavnim Halloween igrama.

U četvrtak, 30. listopada u 17.30 sati počinje Halloween party u Avenue Mallu što uključuje besplatni facepainting, izradu vrečica za slatkiše i zabavne nagradne igre, dok vas na samu Noć vještica, u   petak, 31. listopada s početkom u 17.30 sati očekuje straaašno dobar party,  besplatni facepainting i izbor naj maske.

Vidimo se u Avenue Mallu Osijek!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!