Lifestyle / Ostalo

Gaudeamusovi anđeli večeras u Avenue Mallu

Gaudeamusovi anđeli večeras u Avenue Mallu

Prizemlje Avenue Malla Osijek već četvrtu godinu za redom postat će pozornicom „Gaudeamusovih anđela“ – polaznika Integralnih igraonica za djecu predškolske dobi!

Prigodni kostimi koje će nam večeras pokazati dijelo su zajedničkog rada djece i njihovih obitelji a blagdanski program koji će izvesti biti će prepun pjesme i plesa. Za mnoge klince ovo je prvo pojavljivanje na pozornici što cijelo ovaj događaj čini još važnijim. Program počinje večeras u 18h.

Čarobna atmosfera, maštovito okićeni izlozi i blagdanski popusti dio su Božića u Avenue Mallu. Svakog dana sve do Božića za sve posjetiteljie su pripremljeni zabavni prigodni programi, Božićni sajam, besplatno umatanje poklona te fotkanje s Djedom Božićnjakom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U petak, 19.12. od 18 sati pozivamo vas na animacijski show „Zabava na Sjevernom polu“, u subotu (20.12.) u 11h družimo se uz kreativnu radionicu izrade božićnih ukrasa dok vas u popodnevnom terminu očekuje zabavna predstava s popularnim maskotama „Djedova čarolija u tvornici igračaka“. Nedjelja (21.12.) od 17h rezervirana je za predstavu „Akademija za vilenjake“ koju nikako ne smijete propustiti! Od 22. do 24.12. svi klinci koji posjete Avenue Mall moći će uživati u besplatnom blagdanskom facepaintingu i svakodnevnim zabavnim animacijama.

Uz svu najavljenu zabavu,podsjećamo vas kako je u tijeku četvrto, zadnje kolo nagradne igre „Svaki tjedan 5 milja vrijedan“ u kojoj imate priliku osvojiti vrijedan shoping džeparac od 1000 kuna! U većini trgovina Centra očekuje vas odlična ponuda te razne pogodnosti pri kupnji, a u nekima su već u tijeku i dugoočekivana sezonska sniženja! Radno vrijeme Centra na Badnjak je do 17h.

Uživajte u blagdanima, vidimo se u Avenue Mallu Osijek!


Izdvojeno

Reci što misliš!