Lifestyle / Ostalo

Stiže Pannonian Challenge XVI. - jači nego ikad

Stiže Pannonian Challenge XVI. - jači nego ikad

Šesnaesti Pannonian Challenge festival se održava na prostoru od 25 000 m2 na lijevoj obali rijeke Drave uz najljepši grad na svijetu Osijek u prekrasnom prirodnom okruženju u razdoblju od 19. do 23. kolovoza 2015. Prilika za upoznati ljude iz cijelog svijeta različitih godina, povijesti, nacionalnosti, životnih stilova i glazbenog ukusa koju ne smijete propustiti.

Godinu za godinom zahvaljujući jakoj podršci vjernih obožavatelja, a posebice volontera je rastao i velikim radom došao do statusa jednog od najvećih i najopuštenijeg festivala u svijetu ekstremnog sporta.

LANSIRAN NOVI WEB I POTVRĐENI PRO VOZAČI

Detalji o događaju, profili natjecatelja, novosti o izvođačima, društvene mediji i svi korisni savjeti vezani uz smještaj i dolazak u Osijek nalaze se na novoj stranici na adresi www.pannonian.hr. S lansiranjem nove stranice vrijeme je i za objave sportaša koji će se natjecati ove godine. Popis je prepun s PRO vozačima iz svijeta ekstremnog sporta koji će se naći na lijevoj obali Drave pod zvjezdanim nebom u Pannonian skate parku. Imenovat ćemo samo neke: Daniel Dhers VEN, Spencer Bass USA, Michael Beran CZE, Danny Josa USA, Brad Simms USA , Senad Grosic AUT, Daniel Wedemeijer NED, Bobo Újvári AUS, Daniel Juchatz GER i naša domaća zvijezda Marin Ranteš HRV.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

PRVI PUTA TRI POZORNICE

Svaku večer nakon sportskih vratolomija od 21 sat do duboko u noć sprema se vrhunski glazbeni programom na tri pozornice. Na glavnoj pozornici i elektronskoj potvrđen je nastup izvođača Urban & 4, Sassja, Eddy Ramich, Gru, SevdahBABY, Jonathan i Vanillaz… Line Up koji se na stranici redovito „osvježava“ sastavljen je od ponajboljih glazbenika u regiji i Europi odgovorit će na pitanje zašto će vam ove godine Panonnian pružiti nezaboravno festivalsko iskustvo.
panonian-park

SILENT DISCO CONTEST

Ljubitelji elektronske glazbe moći će uživati u plesnim ritmovima Silent disca na kojem će se tridesetak regionalnih DJ-a natjecati za pozornost publike. Silent party predstavlja inovativan koncept baziran na slušanju glazbe putem bežičnih slušalica na tri kanala u isto vrijeme i na istom mjestu, omogućavajući jedinstven glazbeni doživljaj uz neprekidnu komunikaciju DJ-eva i publike tijekom cijelog nastupa. Publika će na slušalicama u svakom trenutku moći birati kojeg od izvođača želi slušati, a raznobojne lampice na slušalicama pokazat će kojeg DJ-a i koji kanal je publika odabrala, omogućujući uvid u prihvaćenost vlastite izvedbe.

EXTREME & FUN WITH BAG-JUMP

Ove godine najekstremniji festival u regiji podići će Vam adrenalin na maksimum s BigAirBag. Veliki zračni jastuk koji se koristi za adrenalinsko skakanje slobodnim stilom idealan je za sve ljubitelje sporta, rekreacije i adrenalina te je u potpunosti siguran.

extreme

PANNONIAN KAMP

Pannonian kamp i ove godine je na lijevoj obali Drave u neposrednoj blizini kupališta i Chill out zone u prirodnom okruženju na travnatoj i kamenoj površini u hladovini, veličine 8000 metara kvadratnih (kapacitet za oko 700 šatora).

Uz svaku kupljenu Festival Sport & Music ulaznicu koja uključuje besplatno kampiranje, parking, pitku vodu, WC, tuševe, bazene, besplatni WI-FI, punjače za mobitel i parking za karavane moći ćete uživati u 3 dana adrenalina i odličnih koncerata.

Lansiranje novog weba, vrhunski sportski i glazbeni program na tri pozornice, extreme zabave i kamp ne bi bili mogući bez sponzora Vip, Red Bull, Osječko pivo, Shooster, Hypo Alpe Adria Bank, Sonny Mobile, Konzum, Jamnica Sensation i A-live Produkcija.

pcXVI

ULAZNICE I "KOMANČEROSI"

Za najbrže i najvjernije fanove pripremili smo posebne personalizirane ulaznice s kojima će ostvariti poseban popust i zauvijek postati članovi Pannonian Challenge tima Komančerosi. Članovi će biti obaviješteni prvi o najnovijim natjecateljima, izvođačima, popustima i ostalim korisnim informacijama. Riječ "komančeros" je dio klasičnog osječkog slenga, a nastao je od kombinacije riječi komarac i komandos.

Potvrdite svoj dolazak i pratite najnovije vijesti na Facebook događaju.

Limitirane ulaznice za Komančerose možete nabaviti po cijeni od 199 kuna na prodajnim mjestima Entrio sustava, web stranici Entrio.hr i Agencije Luminis (Županijska 1, 1. kat) radnim danom od 08-16 sati.

29.07. NOVI LINE-UP i NOVE CIJENE ULAZNICE POGLEDAJTE OVDJE!

[important title=NAGRADNA IGRA (2. krug)]Poklanjamo još 1x1 festivalsku ulaznicu. U komentar upišite Ja sam Komančeros koji ide na Pannonian!

DOBITNICI PRVI KRUG:
Branimir Tretinjak
Petar Adamović
Anamarija Rendulić

DOBITNIK DRUGI KRUG:

Panonski Mornar (Robert Zita)[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!