Lifestyle / Ostalo

Tarika razljutio osječki student prava

Tarika razljutio osječki student prava

Često se u kvizovima mogu vidjeti osebujni tipovi, a jedan od takvih zasigurno je i 22-godišnji student osječkog Pravnog fakulteta Anđelo Berković.

Naime, on je u kvizu Potjera, koji se emitira na HTV-u uspio pokazati kako se jedan mladi čovjek na početku svog životnog puta ne bi smio ponašati. Navukao je svojevrsni bijes voditelja Tarika Filipovića, lovkinje Morane Zibar te članove ekipe koji su ga poticali da uzme višu ponudu od 75.000 kuna, umjesto one od 3.500 kuna. Berković nije poslušao savjete kolega nego je uzeo ponudu od nula kuna koju na kraju nije uspio obraniti.

"Zbog ove nule koju ste uzeli mi je zapravo drago. Ne može se tako mlad i perspektivan mladić ponašati tako defetistički", rekla mu je Zibar, a Tarik je dodao: "Nisam bio nikad na ovaj način iskren prema igračima, ali nije mi nimalo žao što ste ispali. Nemojte mi zamjeriti, samo sam iskren".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tarik ga je čak i savjetovao kako se jedna mlada osoba, koje je ujedno i rizničar jedne od vodećih političkih stranaka u državi ne bi smjela ponašati, ali on je ostao pri svojoj odluci.

 

Budući premijer Lijepe naše :)

Posted by Regional Express on Tuesday, March 31, 2015

Izdvojeno

Reci što misliš!