Lifestyle / Ostalo

Iron Maiden i u Osijeku

Iron Maiden i u Osijeku

Najbrže fanove legendarnih heavy metalaca koji kupe album na dan objavljivanja 04.09.2015. u Dancing Bear shopu u Osijeku (Pothodnik) očekuju vrijedne Iron Maiden nagrade!

Iron Maiden objavit će šesnaesti studijski album 'The Book of Souls' u petak 4. rujna. Album 'The Book of Souls' prvi je studijski album u dugogogodišnjoj karijeri legendarnih britanaca koji će biti objavljen kao ''dupli album'' i čije je trajanje dugo 92 minute. Isto tako, izlazak ovog izdanja prekida najdužu pauzu u karijeri Iron Maidena koju su napravili između dva albuma; prethondnik 'The Final Frontier' objavljen je 2010. godine.

'The Book of Souls' bit će objavljen u sljedećim formatima: CD2, CD2 limited edition i LP 3. Inicijacija da se objavi novi album došla je od pjevača Brucea Dickinsona u rujnu 2013. godine. Album je sniman u pariškom studiju 'Guillaume Tell Studios',  a producirao ga je dugogodišnji suradnik Iron Maidena Kevin ''Caveman'' Shirley.
 
Prvi singl skinut s nadolazećeg dvostrukog izdanja 'The Book of Souls' je ''Speed of Light'' kojeg možete poslušati na Deezeru ili  Youtubeu

     


Izdvojeno

Reci što misliš!