Lifestyle / Ostalo

Collateral snimio spot za Edge Of Opportunities

Collateral snimio spot za Edge Of Opportunities

Collateral projekt započet je 2014. godine, a nadovezuje se na istoimeni bend koji je 2012. godine snimio album „The Next Great Thing...“. Bend je već u to vrijeme ostvario suradnju s nekolicinom glazbenika tako da je ideja o Collateral-u kao projektu došla logičnim slijedom. Cilj projekta je okupiti oko imena Collateral entuzijaste, kreativce i zaljubljenike u glazbu te uz druženje i suradnju raditi, snimati i dijeliti muziku.



U travnju 2015. godine dizajnirana je web stranica na kojoj je izdan novi EP simbolično nazvat „EP2015“. Album se sastoji od pet pjesama, a snimljen je u kućnom studiju pod producentskom palicom Ivana Košćaka. U izadi albuma sudjelovalo je sedam glazbenika s područja Slavonije, a kako pjesme zvuče možete poslušati na http://www.collateralos.com/.

Na webu se nalaze i fotografije izrađene kao vizualni identitet samog albuma te kratki osvrt na prijašnja izdanja ekipe Collateral.
Projekt i dalje njeguje intermedijalni pristup umjetnosti te je u ljeto ove godine snimljen kratki eksperimentalni film u suradnji s Ejlom Kovačević i Anitom Budimir (Klubvizija SC, Zagreb). Glazbena podloga filmu je pjesma Encounter („EP2015“).

Ekipa se trenutno bavi snimanjem novih pjesama, a ideja projekta kao svojevrsne platforme za glazbena i slična kreativna ostvarenja napreduje dalje. Za sada su ostvarene suradnje s glazbenicima iz Novigrada, Umaga i Mostara, no o tome više nekom drugom prilikom. Do tada sve informacije i nove uradke možete pronaći na web stranici, soundcloud-u, youtube-u, bandcamp-u i facebook-u.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Spot za pjesmu „Edge Of Opportunities“, koji je izradio Ivan Novokmet, posvećen je dragoj i neprežaljenoj Marini Šokić.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!