Lifestyle / Ostalo

H&M otvara svoja vrata 13. travnja u 11 sati!

H&M otvara svoja vrata 13. travnja u 11 sati!

Kako smo i najavili na SiB.hr, H&M će se ovoga proljeća otvoriti u Portanovi. Točan datum otvorenja je 13. travnja u 11 sati.

Manija zvana H&M u Osijeku će zavladati 13. travnja kada svoja vrata na dva kata Portanove otvori ova trgovina.

„Ponosni smo što se prvi prodajni objekt H&M-a u istočnoj Hrvatskoj otvara upravo u TC Portanovi u Osijeku. Iznimno smo zadovoljni što ćemo ponudu centra dodatno upotpuniti svjetskim brendom poput H&M-a. Ovom suradnjom nastavljamo graditi poziciju jedinog i najvećeg regionalnog trgovačkog centra istočne Hrvatske kroz kontinuirano nadograđivanje spleta ponude i sadržaja u Portanovi," izjavio je Antun Biloš, direktor trgovačkog centra Portanova prilikom potpisivanja ugovora sa H&M-om.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pogledajte: Što će H&M nuditi u Portanovi

Osvježite svoju garderobu. Izgledajte odlično s H&M-ovim bazičnim modelima i posljednjim trendovima! Ljeto je pravo godišnje doba za isprobavanje nečeg novog, kaže H&M-ova glavna dizajnerica Ann-Sofie Johansson.

Ljetna moda u H&M-u odlična je za vrući ljetni period sa svježom i optimističnom paletom boja, nijansama bijele i nježnim pastelnim tonovima.

Pokušajte kombinirati odjeću na nov i neočekivan način miješajući boje i printeve ili prozračne materijale s pletivom.

Ann-Sofie smatra da muškarci imaju jednako toliko izbora. Muškarcima preporučujemo preppy stil – klasičnu prugastu košulju s retro ovratnikom i plave chinos hlače. I ne zaboravite – must have sezone su kratke hlače!

Za djecu , bitna je kombinacija mode i funkcionalnosti: prugice, točkice, printevi – sve u svijetlim tonovima idealno je za djecu! Romantičan stil njeguju djevojčice i preferiraju cool izgled!"

U H&M-u najvažniji je osobni stil. S H&M-ovom kolekcijom i novom odjećom koja svakodnevno stiže u dućan , svaki posjet pruža novu inspiraciju!

H&M:

H&M je utemeljio Erling Persson, 1947 u Švedskoj (Västerås). Danas H&M posluje na 41 tržištu i zapošljava 87 000 zaposlenika. Svi zaposlenici H&M rade prema jednoj jedinstvenoj filozofiji: ponuditi modu i kvalitetu po najboljim cijenama.

Ključ uspjeha H&M je plasirati prave stvari u pravu trgovinu u pravo vrijeme kako bi kupci uvijek mogli pronaći nešto novo i uzbudljivo. U poslovanju H&M-a vrlo je bitno razumjeti želje potrošača – od ideje, kreacije novoga proizvoda pa sve do prodaje.

Danas H&M posluje u 2 300 trgovina.

Tekst: SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!