Lifestyle / Ostalo

SiB.hr slavi svoj drugi rođendan uz party i nagradne igre

SiB.hr slavi svoj drugi rođendan uz party i nagradne igre

Dvije godine. Toliko je prošlo od kada je SiB.hr stupio u bespuće mrežnoga svijeta. Bile su to prije svega dvije ugodne godine u kojima smo došli na razinu na kojoj smo danas.

3df499072a84f52469eaea7deff850f0.jpg

Prošli rođendan proslavili smo burno u podrumu Old Bridge Puba, a tako će biti i ovoga puta.

00d15d0b644e765b81a3d7a74876a7be.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[span class=camera]GALERIJA: SiB.hr rođendanski party[/span]

Prije toga želimo zahvaliti svima koji nas redovito pratite, šaljete svoje najave, pitanja, prijedloge i komentare. Brojni objavljeni članci praćeni fotografijama naših vrijednih suradnika naišli su na odličan odjek među vama i to nam je motiv da i dalje nastavimo sa što kvalitetnijim radom.

IMG 0206

[span class=camera]GALERIJA: Masovno grudanje novi hit u gradu[/span]

U proteklih godinu dana trudili smo se pružiti nešto drugačije od ostalih pa smo tako organizirali prvo skupno grudanje u Osijeku. Nasmiješena lica djece i odraslih bili su nam jasan znak da trebamo nastaviti s takvim radom. Tražili smo tako za vas vijesti i zanimljivosti iz Slavonije i Baranje, ali sve više i one koje se odnose na sve stanovnike Hrvatske. Tako je broj autorskih tekstova, zahvaljujući i nekim novim osobama u našoj redakciji (hvala Mirna :)), znatno porastao, a tako će biti i u budućnosti. Posebnu pozornost posvetili smo noćnomu životu pa se tako svi vi koji izlazite vikendom drugi dan možete potražiti na SiB.hr-u.

martina 495

Jedna od stvari koja je svakako obilježila našu drugu godinu je i prva online prosidba u Hrvatskoj, a dogodila se upravo na našem portalu. Ta vijest preuzeta je u gotovo svim većim hrvatski medijima.

d25d86a5a1de19d8af282fe7f839d3c0.jpg

[span class=attention]POGLEDAJTE: SiB.hr dostupan uvijek i svugdje uz novi mobilni portal[/span]

Kako bismo pratili korak s modernim svijetom svim našim čitateljima omogućili smo i mobilnu inačicu našega portala. Tako smo postali prvi portal na području Slavonije i Baranje koji je svoju stranicu u potpunosti prilagodio svim vrstama mobilnih uređaja.

0039bf302a508effd6987d30cce092ae.jpg

Unaprijedili smo i brojne sastavnice portala pa tako sada primjerice svaku fotografiju u našim galerijama možete „posviđati"komentirati, a vaši prijatelji uživati u vašim avanturama na nekom od događaja koje smo zabilježili. Krenuli smo i s prijenosima svih gostujućih utakmica nogometaša Osijeka i na tome posebno zahvaljujemo Mihi koji unosi cijelo svoje biće kako bi navijači Osijeka mogli znati kako njihov Osijek igra. Dodali smo i brojne nove rubrike poput fototrenutka gdje nastojimo prikazati zanimljive detalje koje zabilježimo, kako mi sami tako i naši čitatelji. Ako uhvatite zanimljiv detalj obvezno nam ga pošaljite na redakcija[a]sib.hr i mi ćemo ga rado objaviti.

baranja 495

Uspješno smo organizirali i natječaj za maturantski slogan, a pokrenuli smo i projekt u kojem predstavljamo ljepote Baranje. Oba projekta nastavit će se i tijekom 2013. godine i tomu se jako veselimo.

sib majice_prijedlog_glasaj za

Kroz sav naš rad uvijek nam je cilj potaknuti ljude na akciju, na ustajanje od računala i boravak bilo u prirodi ili odlazak na neki koncert, ludi provod i slično. Posebno to prepoznaje svih naših 18 000 obožavatelja na Facebooku kao i prosječno 10 000 čitatelja koji svakodnevno posjete SiB.hr. Još jednom svima njima hvala, a mi ćemo se truditi ispraviti sve ono gdje griješimo.

[span class=attention]PRIDRUŽITE SE FACEBOOK EVENTU: SiB.hr slavi svoj drugi rođendan[/span]

Prvi je korak prema tomu naš rođendanski party. Rock'n'tambura party u Old Bridge Pubu mjesto je koje ne ćete moći izbjeći u petak, 28. rujna. Početak je u 21 sat, a sve će vas zabavljati Tamburaški sastav Nesanica i trash bend Pullover. U podrumu vas osim dobre svirke očekuju i akcijske cijene pića.

SiB slavi i nagrađuje

Kako bismo zahvalili svima vama koji nas redovito pratite, povodom druge godišnjice portala odlučili smo zajedno s našim partnerima organizirati veliku nagradnu igru. Tako vas već od danas (25. rujna) svakodnevno očekuju igre u kojima ćete moći osvojiti neke od vrijednih nagrada.

Nagradne igre u tijeku:

[span class=attention]NOX: Izaberi najfotku Noxa [NAGRADNA IGRA][/span]

[span class=attention]Lega Lega: Osvojite D.Box[/span]

[span class=attention]AVE: Fashion Store nagrađuje za SiB.hr rođendan[/span]

[span class=attention]Sob Tattoo: Osvoji besplatnu tetovažu[/span]

[span class=attention]Ober Lunch Bar: Buritos za SiB.hr rođendan [nagradna igra][/span]

[span class=attention]ZOO vrt: Osvojite obiteljski bon[/span]


Izdvojeno

Reci što misliš!