Promo / Gospodarstvo

PREDSTAVLJAMO: Restoran Citadela

PREDSTAVLJAMO: Restoran Citadela

Restoran "Citadela" otvoren je davne 1978. godine u malom baranjskom selu Vardarac. Smješten na svega desetak minuta lagane i ugodne vožnje do Kopačkog rita i 10 minuta vožnje od Osijeka pruža vrhunski gastronomski užitak i pravu baranjsku atmosferu.

Na prvom mjestu u ponudi restorana je odličan fiš paprikaš s domaćim rezancima i domaćim kruhom. Također nude i jela od ribe, divljači, čobanac, raznovrsni roštilj i žablje krakove.

Osim odlične hrane, Citadela nudi i usluge smještaja. U ponudi imaju četiri vrhunsko opremljena apartmana sa kupatilom, televizorom, DVD playerom, klima uređajem i prekrsnim ručno rađenim hrastovim namještajem.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prostor restorana sastoji se od unutarnjeg dijela, velike terase i nedavno otvorene sjenice. Za svoje goste organiziraju sve vrste proslava i svadbenih svečanosti kapaciteta do 250 osoba.

Iz restorana ističu tradiciju dugu više od 30 godina i kako uvijek nastoje svojim gostima pružiti naljbolju i najkvalitetniji uslugu.

Svaki četvrtak, petak i subtou goste zabavlja tamburaški sastav Romska duša. Za sve ostale informacije pratite Citadelu na Facebooku.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 2X fiš paprikaš s prilogom za dvije osobe + palačinke po izboru. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na fiš i palačinke u Citadelu!

DOBITNICE:
Vedrana Andraković
Jelena Šarić[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!