Promo / Gospodarstvo

Beauty KA - Poklonite dragoj osobi orginalan poklon

Beauty KA - Poklonite dragoj osobi orginalan poklon

Ukoliko ne znate što biste poklonili dragim osobama za Božić ove godine, u KA Beauty centru možete pronaći poklon bonove za razne usluge iz njihove raznolike ponude…

Masaže tijela, fen frizure, tretmani lica vrhunskom dermatološkom kozmetikom samo su mali dio onoga što možete naći u KA Beauty centru.
Usluga za opuštanje ili ljepotu u originalnom blagdanskom ruhu, dar je za poželjeti..

AKCIJE I NOVITETI U KA

Novitet u KA – GREAT LENGTHS EXTENZIJE – AKCIJA U PROSINCU

Ka Beauty centar bavi se ugradnjom extenzija već punih 10 godina , a unazad mjesec dana postali smo jedini ovlašteni salon u ovom dijelu Hrvatske za ugradnju najboljih extenzija na svijetu – GreatLengths.

Niti jedne druge extenzije na svjetskom tržištu nemaju tako nevidljive spojeve, izvrsnu kvalitetu kose, neupitnog porijekla i veliki izbor boja.
Great Lengths extenzije dolaze i u ombre varijanti, a dužine kose su od 20- 60 centimetara, zavisno želite li vašu kosu učiniti gušćom ili dužom.
Također, imamo u ponudi za naše klijente prekrasne repove ili umetke na češljiće koji se mogu iznajmiti ili kupiti.

Iskoristite promo akciju u prosincu od 10% popusta na extenzije, a svakom klijentu poklanjamo i četku za extenzije u vrijednosti 130,00 kn i poklon bon Beauty centra KA u vrijednosti 250,00 kn.

AKCIJA IPL TRETMANI – 50% popusta

Radi velikog interesa za tretmane trajnog uklanjanja dlačica, odlučili smo produžiti jesensku akciju za IPL tretmane do 31.12.2014.
IPL – „Intenzivna pulsirajuća svjetlost“ je inovativna , pouzdana i sigurna tehnika uklanjanja neželjenih dlačica s vašeg tijela.

Tehnika IPL aparatom ističe se kao najučinkovitija i najmanje bolna metoda u odnosu na druge tehnike za uklanjanje dlačica.
Primjena IPL terapije nije samo u trajnom odstranjivanju dlačica već je izvrsna i za fotopomlađivanje lica i tijela, terapiju akni, odstranjivanje vaskularnih lezija, odstranjivanje pigmentnih lezija.

Više informacija o uslugama potražite na www.beauty-ka.hr; facebook: beautycentarKA

Nazovite ih na telefon 230-230 ili dođite osobno u Šamačku 4, hotel Osijek.

Rezervirajte svoj termin za besplatne konzultacije s njihovim stručnim osobljem

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=Nagradna igra]Beauty centar KA poklanja 2x1 bon u vrijednosti 100 kuna. U komentar upišite Želim pokloniti tretman u Beauty KA. Igra traje do 23. prosinca.

Jago Radak i Maja Klarić[/important]

   


Izdvojeno

Reci što misliš!