Promo / Gospodarstvo

GRAND caffe - povijesno mjesto za najbolju kavu u centru Osijeka

GRAND caffe - povijesno mjesto za najbolju kavu u centru Osijeka

Priča se kako je na današnjoj lokaciji GRAND caffea u Županijskoj ulici prije bio hotel Grand u vlasništvu obitelji Gereg. Obitelj Gereg je tijekom II. Svjetskog rata proživljavala krizu zbog čega su bili prisiljeni napustiti grad Osijek. Nakon odlaska obitelji Gereg, Grand hotel je preimenovan u hotel Psunj, sve ostalo je povijest.

Svjesni povijesne važnosti koje je Grand hotel imao u tome razdoblju, odlučili su lokalu dati naziv Grand Caffe. Samo ime odaje poštovanje hotelu koji se nalazio na istoj lokaciji kao i samoj povijesti grada Osijeka.

Grand-hotel-Osijek

Grand Caffe možete posjetiti od nedjelje do srijede u periodu od 07:00 do 23:00 sata te od četvrtka do subote u periodu od 07:00 do 24:00 sata. Osim atraktivne lokacije u samom centru grada, nude vam ugodan i moderan ambijent i profesionalno osoblje. Tijekom dana možete isprobati vrhunske kave barista.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Petkom i subotom nude dva zanimljiva događaja: Gala night, te HOT&FUN night. Svakog petka od 20:00 do 00:00 sati, Grand Caffe je pripremio za sve ljubitelje domaće zabavne glazbe “Gala night”. Svake subote od 20:00 do 00:00 sati, Grand Caffe je pripremio za sve zaljubljenike dobre strane klubske glazbe “Hot & Fun night”. Ulaz na događaje je besplatan a za širenje pozitivne vibre lokalom zadužen je resident DJ Erick. After party za oba dva događaj održat će se u clubu Luna, Tvrđa.

GRAND caffe možete pratiti na sljedećoj FB stranici: https://www.facebook.com/GRANDCAFFEOsijek

grand caffe 02

grand caffe 03

grand caffe 04

grand caffe 05

grand caffe 06

grand caffe 07

   


Izdvojeno

Reci što misliš!