Promo / Gospodarstvo

AC Buljubašić - registriraj auto bez muke

AC Buljubašić - registriraj auto bez muke

Koliko puta vam se dogodilo da morate voziti svoje vozilo na registraciju baš kad Vam ne odgovara pa onda još i "padnete"?

Jedino što u tom trenutku možete učiniti jest otići kod vašeg servisera i zamoliti ga da u najkraćem roku otkloni kvar (što često znači i najskupljem roku) i nakon toga se vratiti u stanicu za tehnički pregled vozila i definitivno se suočiti s još jednim izgubljenim danom.
Sve to kod svih nas stvara toliko neželjeni stres. Stres od sada možete otkloniti uz pomoć jedne osječke auto kuće, Autocentar Buljubašić, koja je za vas osmislila na tržištu jedinstvenu uslugu - Tehnički pregled bez muke - ključ u ruke!
 
Inače neugodan i dug proces je konačno postao jednostavan i povoljan. Registrirati vozilo možete od sada i dok ste na radnom mjestu.

Usluga “Registracija vozila bez muke – po sistemu “ključ u ruke” uključuje:

- besplatan preventivni tehnički pregled vozila
- ugovaranje police osiguranja vozila garantirano povoljnije od prethodne u slučaju istih podataka
- provedbu tehničkog pregleda vozila bez Vašeg prisustva

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sami princip je vrlo jednostavan. Unaprijed se najavite na broj telefona 031/540-000 i dogovorite uvjete te termin dolaska po vozilo. Vozilo se zatim odvozi na besplatan preventivni pregled, izradu police osiguranja, a noposlijetku i na sami tehnički pregled i registraciju vozila. Uz sve to, vaše vozilo će vratiti i potpuno besplatno oprano. Svi se troškovi mogu platiti i karticama na rate.

S obzirom na dugu tradiciju poduzeća, svima se  nude i najpovoljnije police osiguranja što u današnje vrijeme nikako nije zanemarivo, a dodatno se za ožujak priprema poseban dodatak ponudi gdje UZ POLICU OSIGURANJA SKLOPLJENU U AC BULJUBAŠIĆ ostvarujete pravo na SERVISNI PAKET (izmjena filtera za ulje Bosch + motornog ulja (Total 10w40)) za 299,00 kuna! Cijena vrijedi za sve vrste osobnih vozila.

ac buljubasic1 02

Pojedinosti akcije su u priloženom letku, stoga ne žurite sa sklapanjem polica osiguranja jer osim najpovoljnije ponude police ovdje  se nudi i iznimno povoljna cijena servisa u paketu.

Ukoliko ste zainteresirani za uslugu“Tehnički bez muke po sistemu ključ u ruke”prije poziva dobro bi bilo pripremiti prometnu dozvolu i policu osiguranja vozila radi što brže pripreme ponude.

Sve informacije ili ponude možete dobiti upitom na:
- telefon: 031 540000,
- e-mail: ac-buljubasic[at]os.t-com[dot]hr
- facebook stranicu Autocentra Buljubašić

ac buljubasic1 04

[important title=Nagradna igra]AC Buljubašić poklanja 1x poklon bon koji uključuje Servisni paket (filter ulja Bosch + motorno ulje TOTAL u potrebnim količinama, besplatna izmjena i besplatan pregled vozila).

Za sudjelovanje u komentar upišite odgovor na pitanje: Navedite ime akcijske usluge AC Buljubašić?

Dobitnik je: Hrvoje Jurič[/important]

 

  


Izdvojeno

Reci što misliš!