Promo / Gospodarstvo

HRFUTSAL - osječka trgovina sportske opreme

HRFUTSAL - osječka trgovina sportske opreme

HRFUTSAL.com trgovina specijalizirana za mali nogomet koja se nalazi u robnoj kući "Nama" u Osijeku na prvom katu.

Uz komplete dresova, tenisice, trenerke, majice i lopte, štitnike za vratare nude i ostalu sportsku opremu poput mreža za lopte, nosiljki s bočicama, označivača prostora itd. Ukratko, baš sve za futsal!

Za sve klubove spremne su i posebne ponude te popusti i pokloni, a to se ne odnosi samo na futsal klubove već i na nogometne klubove, ali i turnirske momčadi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Portal HRFUTSAL.com je redizajniran i olakšana je kupovina. Tamo proizvode možete pogledati, prelistati kataloge, ali i saznati sve o aktualnostima u svijetu futsala.

Za vas nude širok izbor popularnih Kelme tenisica kao i veliki izbor lopti i ostalih rekvizita. Kelme, Errea, Zeus, Select, Mikasa, Gifta su brandovi koje možete kupiti kod njih.

kelme1

[blockquote]PROLJETNA AKCIJA!

Za sve ljubitelje futsala na portalu HRFUTSAL.com trenutno je na snazi akcija kojom ostvarujete 10% popusta na brojne modele tenisica. Iskoristite popust i spremni dočekajte sezonu sportskih aktivnosti na otvorenome, ali u dvorani.

Posebno izdvajamo model America Indoor za samo 299 kuna.[/blockquote]

[important title=NAGRADNA IGRA]futsal-majica

Čitateljima portala poklanjamo dvije 100% FUTSAL majice. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja 100% FUTSAL t-shirt!

Dobitnik je Marijan Marković i Marija Filipović[/important]

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!