Promo / Gospodarstvo

Brigu o ljepoti i zdravlju vašeg tijela prepustite u ruke stručnjaka Poliklinike Lege Artis

Brigu o ljepoti i zdravlju vašeg tijela prepustite u ruke stručnjaka Poliklinike Lege Artis

Već svima dobro znana osječka Poliklinika Lege Artis otvorena prije 4 godine primarno specijalizirana za bolesti vena - prvi centar u Hrvatskoj s cjelovitim neinvazivnim pristupom bolestima vena – od dijagnostike do operacija vena pjenom, laserom i radiofrekvencijom - sve u jednom danu, nudi široku paletu liječničkih usluge.

Proširene vene predstavljaju jedan od najčešćih medicinskih problema, bolesti, ali i estetski nedostatak. U Poliklinici Lege Artis problemi vena se rješavaju s Biolitec laserom. Za razliku od klasičnog kirurškog liječenja, zahvat laserom se izvodi u tumescentnoj ili intravenskoj anesteziji, traje kratko (oko sat vremena) a bolesnik nakon zahvata ne treba ležati niti mirovati, već je odmah radno i socijalno sposoban. Napredak u tehnologiji omogućio je provođenje ovog zahvata u bilo koje doba godine, neovisno o vremenskim uvjetima. Ne postoji više sezonsko ograničenje kad je neki operacijski zahvat takve vrste kontraindiciran.

Istom se tehnologijom osim fleboloških vrše i proktološki zahvati - operacije hemoroida, fisura, fistula čije provođenje također ne ovisi o godišnjem dobu. Kada govorimo o operaciji hemeroida to je također najmanje invazivna od svih dostupnih metoda, uz uvjet da se izvodi na vrijeme odnosno do 3. stadija hemoroidalne bolesti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

lege artis5
Laserskom tehnologijom se obavljaju i estetski korektivni zahvati iz opusa plastične kirurgije. Istom se tehnologijom uklanjaju i razne tkivne izrasline: madeži, fibromi, bradavice - bez rana i šivanja, potpuno bezbolno i trajno te također s mogućnošću obavljanja u svim godšnjim dobima.

“Osnovne karakteristika operacija, tretman i zahvat u našoj poliklinici su: minimalna invazivnost, brzina, bezbolnost, bez vremena potrebnog za oporavak, vraćanje dnevnim aktivnostima ODMAH.“ kaže dr. Jasenka Čandrlić; vlasnica poliklinike.

[blockquote]Poliklinika Lege Artis je savršeno rješenje za sve one koji nemaju vremena sate provoditi kod liječnika.[/blockquote]

Uvođenjem suvremene laserske tehnologije i njenom upotrebom poliklinika se etablirala kao prvi laserski centar u istočnom dijelu Hrvatske.
lege artis1
Svoj spektar usluga proširili su i na neinvazivne estetske tretmane lica i tijela, isključivo medicinskih referenci. Tu spadaju profesionalna analiza koža, mikrodermoabrazija, čarobni rejuvenacijski postupci medicinskom radiofrekvencijom i laserom u kombinaciji s kozmetičkim tretmanima medicinskom kozmetikom.

Vrlo su efektni i anti-age tretmani suvremenim hijaluronskim filerima te Botox terapija protiv bora i znojenja čiji su rezultati vidljivi odmah nakon implementacije.

Tretmani Zerona laserom iz ponude Poliklinike Lege Artis za liječenje pretilosti kao i za neinvanzvino oblikovanje tijela, redukciju masnog tkiva i celulita djeluju na oduševljenje svih koji se mukotrpno i dugo bore s viškom neželjnih kilograma.

Zerona laser eliminira masnoću iz stanice posve novim načinom, kroz tranzitornu 'poru' na staničnoj membrani, trajno i fiziološki, kroz limfni i bubrežni sustav. To se očituje u smanjenju obujma trbuha, bokova, bedara ili nadlaktica. U prosjeku se na tretiranom dijelu tijela izgubi oko 14 centimetara masnih naslaga. Pacijentima koji se odluče na ovaj tretmana preporučuje se obavljanje minimalno šest tretmana koje je potrebno obaviti kroz dva tjedna. Svaki tretman traje pola sata. Laserom je moguće tretirati apsolutno sve regije na tijelu koje predstavljaju problem.

lege artis4

U Poliklinici Lege Artis do sada su se Zerona tretmanima podvrgnuli desetci pacijenata. Rezultati tretmana su u visokoj mjeri opravdali Zeronino posjedovanje FDA certifikata za oblikovanje tijela, smanjenje obujma i uklanjanja masnih naslaga.

S ciljem prepoznatljivosti ove osječke poliklinike, kao laser centra uveden je i novi, suvremeni, multifunkcionalni laser za trajnu epilaciju. Istim laserom se uspješno tretiraju i akutne akne. Opremljen je i sondom za rejuvenaciju - zatezanje tkiva, za bezbolno, trenutno i efikasno uklanjanje kapilara - što je i osnovna djelatnost Poliklinike.

Suvremeni i privlačni prostori Poliklinike Lege Artis, te stručno i profesionalno osoblje, omogućuju ugodan i optimalan ambijent za konzultacije, preglede, tretmane i operacije. Najnovija medicinska tehnologija garantira klijentima profesionalnu i sigurnu uslugu.

lege artis3

[blockquote]Dugogodišnje iskustvo i preko 3000 zadovoljnih pacijenata najboja su referenca Poliklinike Lege Artis.[/blockquote]

[blockquote]Osnovne karakteristika operacija, tretman i zahvat u Poliklinici Lege Artis su: minimalna invazivnost, brzina, bezbolnost, bez vremena potrebnog za oporaka, vraćanje dnevnim aktivnostima ODMAH.[/blockquote]

   


Izdvojeno

Reci što misliš!