Promo / Gospodarstvo

Doris Pinčić, poznatija kao Lara, zaštitno lice Abc namaza

Doris Pinčić, poznatija kao Lara, zaštitno lice Abc namaza

Omiljena Lara iz serije Larin izbor postala je zaštitno lice Abc svježeg krem namaza, a tom prigodom danas će biti predstavljen i novi TV spot.

Doris Pinčić poznatija kao Lara iz popularne serije „Larin izbor", postala je zaštitno lice Abc svježeg krem sira za koji je snimila i novi TV spot. U veseloj atmosferi snimanja, Doris je osvojila sve prisutne, no svoje srce je poklonila jednom mladom, plavom, snažnom, zgodnom, nježnom, društvenom, decentnom i elegantnom sa istančanim smislom za humor.

lara 495

Ovako su Abc svježi krem sir opisali njegovi Facebook fanovi te mu udahnuli osobine pravog „komada" pa stoga ne čudi da je Abc sir na prvi pogled osvojio i prelijepu Doris.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao i svi veliki ljubitelji Abc sira, i Doris uživa u bezbrojnim kombinacijama, a za svoje goste u spotu priprema neodoljive, bogate Abc sendviče i savršeni cheesecake Larinu tortu koja će sigurno izmamiti uzdahe ljubitelja slastica i čiji vam recept poklanja Abc sir:

[important title=Larina torta]Za kalup promjera 28 cm

Za podlogu:
250 g integralnog keksa
120 g maslaca

Krema:
400 g ABC sira
3 jaja
200 g šećera
250 g kiselog vrhnja
250 ml slatkog vrhnja
10 listića želatine
sok i korica 1 limuna
1 mahuna vanilije ‐ srž

Postupak:

Kekse sameljite u multipraktiku, a maslac otopite. Pomiješajte maslac i kekse u zdjeli, a dobivenu smjesu dobro utisnite u kalup te ostavite u hladnjaku da se podloga stisne. Želatinu namočite u hladnoj vodi. ABC sir pomiješajte s kiselim vrhnjem, srži vanilije, sokom i koricom limuna. Smjesu dobro izradite mikserom.

Jaja sa šećerom istucite na pari da se šećer otopi. Sklonite s pare, dodajte otopljenu želatinu i miksajte dok smjesa ne bude mlaka. Istučenu smjesu jaja i šećera dodajte u razrađeni sir i miješajte da se sastojci sjedine. Na kraju umiješajte tučeno slatko vrhnje.

Kremu sipajte na podlogu i spremite u hladnjak na barem 2 sata da se stisne. Tortu dekorirajte sa svježe narezanim jagodama i bobičastim voćem.[/important]

Premijerno prikazivanje TV spota s Doris Pinčić biti će 29. travnja, 2012. godine, u 18 sati, na Facebook stranici www.facebook.com/abc.sir te na web stranici www.abcsir.hr.

lara 495 1

[important title=Mediteran novi okus Abc sira]Iz linije ABC svježih krem sireva stiže novi okus obogaćen sitno narezanim zelenim maslinama i delikatesnim kiselim krastavcima. Okus svojom lakoćom i svježinom podsjeća na more i ukusnu mediteransku kuhinju, zbog čega je dobio ime ABC Mediteran.

ABC MediteranMasline su poznate po svojim ljekovitim svojstvima, još iz antičke Grčke, te su vrlo važan sastojak svakodnevne prehrane, kako zbog nutritivnih vrijednosti tako i radi svog posebnog i prepoznatljivog okusa koji oplemenjuje svako jelo. Bogatstvo maslina nezasićenim masnim kiselinama doprinosi snižavanju kolesterola u tijelu.

Abc svježi krem sir Mediteran prirodan je i zdrav proizvod koji ne sadrži konzervanse i aditive. Proizvodi se od domaćeg mlijeka, vrhnja i malo morske soli uz dodatak domaćih zelenih maslina punjenih paprikom te delikatesnih kiselih krastavaca. Zahvaljujući posebnoj tehnologiji proizvodnje i odabranim sastojcima ABC mediteran je svakako jedinstven okus na našem tržištu.

Mediteranska kuhinja jedna je od najpoznatijih i najcjenjenijih u svijetu, te osvaja laganim, osvježavajućim i zdravim jelima, koja će sada biti još ukusnija i maštovitija uz ABC svježi krem sir Mediteran.[/important]

PR objava

  


Izdvojeno

Reci što misliš!