Promo / Gospodarstvo

Predstavljamo: Naše blago - burza domaćih proizvoda

Predstavljamo: Naše blago - burza domaćih proizvoda

Ideja o povezivanju proizvodnje u Slavoniji i plasmanu u Dalmaciju, naravno, nije nova, ali, nažalost, nikada nije zaživjela do kraja. Novi koncept kako to ostvariti ponuđen je  osnivanjem burze domaćih proizvoda i usluga - Naše blago.

Ideja je povezati ponudu i potražnju, proizvođače primjerice poljoprivrednih proizvoda i kupce koji bi na Jadranu plasirali te proizvode. Naše blago djelovat će kao informacijska i kupoprodajna baza te pokazatelj ponude i potražnje. Prikupljat će podatke s tržišta u određenom trenutku, te tako biti izvor svih relevantnih i pravovremenih informacija.

"Ono što je novo u ovoj ponudi jest tehnika realizacije. Proizvođači se, naime, u cijelosti mogu posvetiti proizvodnji i poboljšanju kvalitete svojih proizvoda, a marketing i komercijalu prepustiti struci. Naše blago za proizvođače ugovaramo cijenu i uvjete koje oni sami ne bi mogli postići. S druge strane, potraživačima, odnosno kupcima jamčimo opskrbu kvalitetnom robom. Pri tome se Naše blago ne petlja u mehanizam otkupa proizvoda ili pak financijsku korespondenciju, sve se to odvija između dviju zainteresiranih strana", rekla nam je Viktorija Gotler, ispred ovog servisa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cilj je ubrzati protok roba, proizvođaču smanjiti neizvjesnost plasmana, kupcu urednost dobave i uravnoteženu kvalitetu. I sve je to ugovorno regulirano sa svim pravima i obvezama.

Za više informacija možete ih posjetiti na stranici: www.naseblago.com, te kontaktirati na [email protected] ili na broj mobitela 099/2038001.


Izdvojeno

Reci što misliš!