Promo / Klubovi i udruge

Centar kulture tijela Gea poklanja članarinu za Balance Up Yoga

Centar kulture tijela Gea poklanja članarinu za Balance Up Yoga

Na kalendar i u grad napokon nam je stiglo najljepše godišnje doba, priroda pupa, lista i pokreće se, temperature rastu, raspoloženje se popravlja, a naša se tijela bude iz zimskoga sna i nastoje pratiti povećanu potrebu za energijom, kretanjem i izgaranjem.

Centar kulture tijela Gea, Šamačka 11, sretnoj dobitnici poklanja članarinu za travanj u programu koji će najbolje uravnotežiti tijelo i um, aktivaciju i opuštanje, rad i uživanje – Balance Up Yoga.

Yoga vas čini jačima i gipkijima, umanjuje ili u potpunosti uklanja bolove u kralježnici, poništava negativne učinke sjedilačkog načina života, uči vas kako se opustiti, umanjiti stres, disati kvalitetnije i dublje. Sa svakog sata yoge iz dvorane izlazite sretniji, opušteniji, obnovljene energije, a ova tisućama godina stara metoda zaista je nešto posebno. Uravnotežite tijelo i um, fizički ojačajte, mentalno se opustite. Pronađite savršenu ravnotežu jačajući i istežući mišiće, kao i ostale meke strukture lokomotornoga sustava, iznenadit ćete se vlastitom vitalnošću i napretkom!

Yoga je toliko mnogo više od „istezanja i meditacije“! Na ovom se programu rade vrlo učinkovite vježbe za kralježnicu, jačanje, oblikovanje i istezanje čitavoga tijela, ali se u ovoj njezinoj inačici ne prakticira meditacija. Program je prilagođen početnicama, ali i vježbačicama s nešto iskustva koje žele promjenu, izazov, odnosno kvalitetan i temeljit pristup pokretu.

Centar kulture tijela Gea jedini je isključivo ženski centar u gradu Osijeku, a uz profesoricu kineziologije s 20 godina iskustva u rekreaciji, sve su voditeljice nositeljice licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH.

Sav dodatni info možete dobiti na 098/ 18 19 813 ili na www.centargea.com.

  

   


Izdvojeno

Reci što misliš!