Promo / Klubovi i udruge

PREDSTAVLJAMO: Aikikai Aikido klub slavi pet godina

PREDSTAVLJAMO: Aikikai Aikido klub slavi pet godina

Na prostorima Slavonije djeluje Aikikai Aikido klub koji je 29.03.2015.proslavio 5 godina od upisa kluba u registar udruga RH, iako djelujemo od 01.09.2008. Klub djeluje u gradu Osijeku i u Valpovu.

Ovom prilikom zahvaljuju svim članovima koji su sudjelovali u radu kluba i prolijevali znoj na zahtjevnim i iscrpljujućim seminarima u RH i van granica RH, a također zahvaljuju svom mentoru iz Splita; Sensei Robert Malić 4.Dan Aikikai i čelnim ljudima Hrvatskog Aikido Saveza koji su im pružali smjernice i davali tehničku podršku i imali svu legitimnost u radu.

"Ispunjavajući sve uvjete, primljeni smo kao punopravni članovi „Hrvatskog Aikido Saveza“ (HAS) koji je član „Hrvatskog Olimpijskog Odbora“,a ove godine predsjednik Hrvatskog Aikido Saveza imenovan je za predsjednika Upravnog Odbora „Hrvatske Olimpijske Akademije“. Svi članovi nakon ispunjenih uvjeta dobivaju diplomu ovjerenu od HAS-a za domajstorska zanja, a majstorska zvanja dobivaju od „World Aikido Headquarters“ Tokyo, Japan od Doshua Moriteru Ueshiba (unuk osnivača Aikida). U ovih 5 godina imali smo priliku učiti od eminentnih majstora Aikida iz Japana, Amerike, Švedske, Poljske i Slovenije. Organizirali smo i 5 uspješnih međunarodnih seminara u Osijeku i Valpovu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bila nam je također čast kao punopravni članovi HAS-a sudjelovati na nacionalnim Aikido susretima a poglavito što smo na jedan način bili mali kotačić u priznanju obitelji Ueshiba u dodjeli "Hombu dojo recogniton" Hrvatskom Aikido Savezu. Ove godine klub će se obogatiti za još 3 hakame sa domajstorskim zvanjem i još jednim majstorskim zvanjem," kažu u Aikikao klubu Osijek.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane koje zanimaju Japanske borilačke vještine da se odazovu i priključe treninzima i sudjeluju u radu kluba. Sve informacije na: www.aikido-slavonija.hr ili na mobitel 099 246 28 65. Treninge vodi licencirani Aikido instruktor Alen Zita 2.Dan Aikikai.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!