Promo / Ostalo-predstavljamo

Barcelona Pub Osijek

Barcelona Pub Osijek

Novootvoreni caffe–bar u Stepinčevoj ulici (br. 28, pokraj Cadillaca) nudi svojim gostima neke svima dobro poznate, ali i neke nove usluge na području ugostiteljstva. Baziran prvenstveno na praćenju svih mogućih utakmica, prvenstveno nogometnih i onih gdje sudjeluje hrvatska reprezentacija, Barcelona pub je mjesto navijanja, druženja, pozitivne atmosfere i jeftinog piva.

Radni dan koji započinje u 7:00 i traje do 24:00 sata (subotom do 03:00) ispunjen je raznim aktivnostima, a da tekst ne zvuči kao reklama za restoran s 5 zvjezdica, želimo naglasiti da su kod nas svi dobrodošli, potpuno je opuštena atmosfera, pušta se isključivo rock'n'roll i sve njegove pod kategorije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U lokalu imamo i veliku ponudu stripova koje možete pročitati uz kavu, čaj, toplu čokoladu, pivo ili što god već pijete. Trudimo se napraviti mjesto koje će biti klasični Kafić U zdravlje i gdje će svaki dan biti nekakav program, nekakva aktivnost, nekakva akcija te se nadamo da će mladi ljudi to prepoznat i bar malo distancirati od narodnjaka koji vrve iz svakog drugog kafića u gradu.

Možda je važno spomenuti i da smo Knjižnica friendly pub gdje svi korisnici Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek imaju popust na kavu te je također važno naglasiti da smo i dog friendly pub gdje su osim vlasnika, i njegovi ljubimci dobrodošli.

Dodaj Barcelona Pub za prijatelja na fejsu.

barcelona-pub2

barcelona-pub3


[important title=Nagradna igra]Povodom prvog rođendana SiB.hr-a Barcelona Pub nagrađuje naše čitatelja sa dva bona. Jedan je za 7 kavi, a drugi za 7 piva. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentar  dolje upisati Volim Barcu, više od Reala!, te kliknuti na Facebook dugme "Like".  Također napišite jeste za kavu ili pivo :) Dobitnike objavljujemo večeras!

Anđela Žarak - kava
Antun Tonc - pivo[/important]


Izdvojeno

Reci što misliš!