Promo / Ostalo-predstavljamo

Besplatne pripreme za maturu iz hrvatskog, njemačkog i engleskog jezika te matematike i kemije

Besplatne pripreme za maturu iz hrvatskog, njemačkog i engleskog jezika te matematike i kemije


mladez hdz maturaMladež Hrvatske demokratske zajednice grada Osijeka na čelu s predsjednikom, Ivanom Radićem, održala je dana 29.01.2013. godine konferenciju za medije na kojoj je prezentirala projekt besplatnih instrukcija za maturante za nadolazeću državnu maturu.

Predsjednik Radić je istaknuo kako je cilj projekta pomoći maturantima da uspješno privedu kraju svoje srednjoškolsko obrazovanje te da nakon istoga upišu željene studije. U ova krizna vremena odlučili smo našim sugrađanima podijeliti ono što nema cijenu, a to je znanje.

Radić je pozvao sve zainteresirane maturante da se prijave za besplatne instrukcije iz hrvatskog jezika, matematike, engleskog jezika, njemačkog jezika i kemije, uz napomenu kako su predavači stranačke kolege, mladi i školovani ljudi iz redova Mladeži HDZ-a grada Osijeka, na što je izuzetno ponosan.

Prijave će se vršiti od srijede, 30. siječnja do petka, 08. veljače 2013. godine, svakim radnim danom od 09.00 do 14.00 sati u prostorijama ŽO HDZ-a Osječko-baranjske županije, Lučki prilaz 2/II, Osijek ili putem telefona 031/250-350.

Svi prijavljeni biti će naknadno kontaktirani po pitanju termina i mjesta održavanja instrukcija, a s obzirom da je broj mjesta ograničen, savjetujemo maturante da se odmah prijave, te da ne čekaju zadnji dan prijava.

Radić je istaknuo kako se nada da je ovo početak jedne lijepe i uspješne tradicije te da će i daljnjim radom MHDZ pokazati da su sposobni biti nositelji razvoja i prosperiteta našega Grada. Temelj razvoja grada Osijeka vidimo kroz ambiciozne mlade ljude, jer nama ulaganje u mlade predstavlja ulaganje u budućnost. 


Izdvojeno

Reci što misliš!