Promo / Predstavljamo-Sport

Klub Brazilskog Jiu Jitsua ''Osijek'' upisuje nove članove

Klub Brazilskog Jiu Jitsua ''Osijek'' upisuje nove članove

Brazilski Jiu Jitsu je borilački sport koji je nastao iz modificirane verzije Judoa u vrijeme drugog svijetskog rata. U Brazilskom Jiu Jitsuu borba je usredotočena na parter. Cilj borbe je zauzimanje dominantne pozicije gdje uz pomoć tehnike i ravnoteže fizički slabija i manja osoba može na predaju prisiliti veću i snažniju osobu. Također, borba u parteru je osnova za MMA (engl. Mixed Martial Arts) kod nas popularno zvan ''Ultimate fight''.

Klub Brazilskog Jiu Jitsua ''Osijek'' je među najuspješnijim klubovima u regiji. U klubu trenira nekoliko svjetskih i europskih prvaka koji redovito nastupaju na natjecanjima diljem Hrvatske i Europe.

U osječkom klubu se ne uče samo parterne tehnike Brazilskog Jiu Jitsua, već se rade elementi Juda i hrvanja.  Na treninzima se osim tehničkog dijela i sparinga prolazi kroz temeljito zagrijavanje, akrobatiku, vježbe snage, eksplozivnosti, agilnosti, stabilizacije te određene specifične vježbe za ovaj borilački sport.

Brazilski Jiu Jitsu je moguće trenirati rekreativno ili natjecateljski za sportske turnire. Za početak treniranja nije potrebno nikakvo predzanje o borilačkim sportovima, već samo dobra volja.
Treninzi za starije od 13 godina održavaju se pod vodstvom trostrukog juniorskog prvaka svijeta i dvostrukog seniorskog viceprvaka Europe, Ivice Tadijanova.


Adresa:
Naselje Vladimira Nazora – zapadno atomsko sklonište (iza zgrade br. 16).
Termini:
Ponedjeljak, srijeda i petak od 20:30 do 22:00.
Dodatne informacije:
Mob.: 091/3349-273, Ivica Tadijanov
E-mail: [email protected]    
Facebook: www.facebook.com/itadijanov

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=NAGRADNA IGRA]Portal SiB.hr poklanja 6 mjesečnih članarina u klubu Brazilskog Jiu Jitsua ''Osijek''. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanjma mjesečnu članarinu u klubu Brazilskog Jiu Jitsua ''Osijek''.

DOBITNICI:
Nikolina Grgić
Josipa Tomić
Antonio Kratofil
Ivan Jurić
Matej Kapular
Vjeran Ratković[/important]

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!