Promo / Predstavljamo-Sport

Zumba® Fitness treninzi u rekreacijskom centru Beck

Zumba® Fitness treninzi u rekreacijskom centru Beck

Zumba® Fitness je program inspiriran latinoameričkim ritmovima, koji je primjeren za sve dobne skupine. Neovisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, imate li bilo kakvog ili pak nikakvog iskustva u plesu, bili vi muško ili žensko, vrlo lako se prati.

Zumba® Fitness je i osmišljena od muškarca Alberta “Beta” Pereza, pa ne vidimo zašto bi se ograničili samo na ženski spol.

To je svjetski priznat program čije su blagodati i rezulate primijetili i prepoznali ljudi diljem svijeta. Bazirana je na privlačnim i egzotičnim plesovima kao što su cumbia, salsa, merengue, reggaeton, samba, belly dancing, tango, flamenco, mambo, cha-cha-cha itd. koji se izmjenjuju tijekom treninga.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zumba® Fitness spada u aerobni trening (pozitivno utječe na kardiovaskularni i kardiorespiratorni sustav te na smanjenje potkožnog masnog tkiva), intervalni trening (izmjenjuju se intervali visokog intenziteta sa intervalima aktivnog odmora dakle niskog intenziteta), srednje viskokog intenziteta.

U kombinaciji sa vježbama snage djeluje na sve mišićne skupine. Aktiviraju se velike mišićne skupine. Noge, stražnjica, trbušna muskulatura, leđa te se samim time troši više kalorija ali se uz velike mišićne skupine aktiviraju i male - ruke i ramena te je učinak još bolji kad je riječ o potrošnji kalorija na jednom satu Zumbe, a i veći je utjecaj na oblikovanje i jačanje cjelokupne muskulature.

... LIVE .... LOVE .... ZUMBA®...
Rekreacijski centar Beck poklanja vam tri besplatne mjesečne članarine za program Zumba® Fitness. Treninzi se održavaju u potpuno uređenom i opremljenom atomskom skloništu u naselju Vladimira Nazora, iza zgrade broj 2. 130 kvadratnih metara tatami površine, grijanje, sanitarni čvor i opremljena teretana čine ovaj prostor jednim od najbolje opremljenih u Osijeku te trening pretvaraju u zabavu i užitak kroz koje možete nešto i naučiti te poraditi na sebi.
Program vodi licencinrana trenerica zumbe Damira, kontakt na broj mobitela 091 910 5599.

Termini treninga su utorak/četvrtak/petak 18-22h.

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo tri besplatne mjesečne članarine za program Zumba® Fitness. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja mjesec dana Zumba® Fitness treninga!

DOBITNICE: Ines Hocenski, Snježana Padjen, Petra Lazić, Tamara Dević, Ksenija Tijanić[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!