Promo / Predstavljamo-Sport

Zumba treninzi u Centru kulture Gea

Zumba treninzi u Centru kulture Gea

Jesen je u velikom stilu i ove godine zakoračila u naše živote, dani se skratili, temperature snizile, vlaga nas podsjetila na hladnoću koja tek dolazi.

Škola je počela, studenti se vraćaju u grad, godišnji su završili i, uz mnogo toplih i sunčanih uspomena, polako se vraćamo svojoj sezonskoj rutini i svakodnevici. Sparine su prošle, pa izgovora za neaktivnost više nema, a kako bi vam dodatno produžio opušteni i topli osjećaj sunca i ljeta, Centar kulture tijela Gea za mjesec listopad poklanja članarinu za Zumbu!

Jeste li se već okušali u najpopularnijem aerobno-plesnom rekreativnom programu na svijetu? Zumba će probuditi skrivene strasti i amazonku u vama! Bez poštede, bez zadrške, bez ograničenja. Razdrmajte se, rasplešite, uznojite i otkrijte u sebi energiju vatre uz Salsu, Merengue, Lambadu, Reggaeton i druge vruće latino ritmove! Ovaj jedinstveni, rasplesani aerobni sat visokog intenziteta je vaš dodir s vatrom Španjolske, Kube i južne Amerike, proveden kroz kombinacije jednostavnih koreografija i lako pamtljivih pokreta. Puno zabave, hrpa odlične energije, smijeha, znoja i plesa. Zumba nije vježbanje, Zumba je party!

Centar kulture tijela Gea, Šamačka 11, jedini je isključivo ženski centar u gradu Osijeku, vodi ga prof. kineziologije s 20 godina iskustva u rekreaciji,  sve voditeljice nositeljice su licenci verificiranih od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH.

Dodatne informacije o centru Gea i terminima možete pogledati na www.centargea.com ili na https://www.facebook.com/geacentar.kulturetijela

[importnat title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam mjesečnu članarinu za Zumbu. Dobitnica nagrade istu treba počet realizirat najkasniej 07.10. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr mi poklanja članarinu za Zumba trening!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

DOBITNICA:
Martina Metić[/importnat]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!