Promo / Turizam

Panturist vas uvodi u čaroliju blagdana!

Panturist vas uvodi u čaroliju blagdana!

Uz atraktivna adventska putovanja te organizirani prijevoz osjetite duh Božića u nekoj od europskih metropola!

Da se unatoč toplom vremenu i lošim gospodarskim uvjetima, stanovnici Osječko-baranjske županije i ostatka regije ne planiraju odreći božićne čarolije u jednoj od poznatih adventskih metropola, svjedoči više od sedamsto njih, koji su svoje putovanje rezervirali još početkom listopada. Uz petnaestak popunjenih autobusa, što je za trećinu više nego prošle godine, interes za adventskim putovanjima ne jenjava.

Ovakav uspješan početka zimske sezone rezultat je poznavanja navika svojih putnika te osluškivanja njihovih želja već skoro dva desetljeća. Tako je Panturist, kao najveća turistička agencija regije sa svojim poslovnicama u Slavonskom Brodu i Vinkovcima, organizirao nekoliko polazaka tijekom prosinca u već tradicionalne adventske gradove Beč, Prag i Budimpeštu, po prihvatljivim cijenama uz organizirani prijevoz i smještaj uz jedno ili dva noćenja. Uz posjet božićnom sajmu Christkindlmarkt, onom ispred dvorca Schönbrunn ili pak sajmu u Pragu i Budimu imate priliku prepustiti se blagdanskom raspoloženju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Panturist, nakon adventskih putovanja sprema tradicionalno i otvaranje skijaške sezone u Francuskoj kao i nastavak zimskih praznika u siječnju 2015. A uz Panturist možete dočekati i Novu godinu u Bratislavi i Budimpešti. Da se i u ostatku zimskog programa očekuje porast od 20% svjedoče rane rezervacije za skijanja i doček Nove godine.

Više informacija možete pronaći u vama najbližim poslovnicama u Osijeku, Slavonskom Brodu ili Vinkovcima te putem sljedećih kontakata:
www.panturist-turizam.hr
[email protected]
T: 031 214 388


Izdvojeno

Reci što misliš!