Promo / Turizam

Kroko Trade vas vodi iz Osijeka u Budimpeštu

Kroko Trade vas vodi iz Osijeka u Budimpeštu

Putnička agencija Kroko Trade iz Osijeka vodi vas u Budimpeštu 18. travnja. Polazak je garantiran, a u autobusu je preostalo još svega nekoliko slobodnih mjesta.

Budimpešta je glavni grad Mađarske i glavni politički, industrijski, trgovački i prometni centar zemlje. Ima preko 1,7 milijuna stanovnika. Postala je jedinstveni grad 1873. godine spajanjem Budima i Starog Budima na desnoj obali Dunava s Peštom na lijevoj (istočnoj) obali. Ovaj jedan od najljepših gradova Europe ima mnoge znamenitosti od kojih su Budimski dvorac, Andraševa avenija, Trg heroja u Budimpešti i Milenijska podzemna željeznica upisani na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi.

PLAN PUTA:
Polazak autobusa u ispred Bille (Sjenjak) u 5:30h. Slijedi vožnja kroz Hrvatsku i Mađarsku uz kraća zaustavljanja po potrebi grupe. Po dolasku u Budimpeštu slijedi razgledavanje grada:CITADELA, PARLAMENT, BAZILIKA SV. STJEPANA, ISTOČNI KOLODVOR, SINAGOGA, OPERA, ANDRASY ULICA, DIPLOMATSKA ČETVRT, TRG HEROJA..Odlazak do Budima te nastavak razgleda: BUDIMSKI DVOR, MATIJINA CRKVA, RIBARSKA TVRĐAVA… Kraće slobodno vrijeme na Budimu za uživanje u veličanstvenom pogledu na Peštu.
Poslijepodne je predviđeno za individualni program. Polazak u Osijek prema dogovoru s grupom.

CIJENA:160 Kn

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
- prijevoz turističkim autobusom i razgledavanje prema programu
- pratitelja tijekom putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
- ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju

Kontakt:
099/253-3808
091/252-1363

   


Izdvojeno

Reci što misliš!