Promo / Turizam

PREDSTAVLJAMO: Decking - centralno mjesto za vaše parkete

PREDSTAVLJAMO: Decking - centralno mjesto za vaše parkete

Je li vam se ikad dogodilo da ste htjeli otići u nabavku nekakvog posebnog materijala; dekorativnih predmeta, boje za zidove, pločica, parketa – a da jednostavno niste znali gdje možete pronaći savršenu kombinaciju kvalitete i cijene? Vjerujemo da je.

Isto tako, poprilično smo sigurni da ste imali velikih poteškoća s pronalaskom onog zadnjeg na listi – parketa.

No, vašim problemima je konačno došao kraj! Nedavno smo posjetili novootvoreni „Parketni centar Decking“ u Osijeku i ostali ugodno iznenađeni viđenim. Nalaze se na pristupačnoj lokaciji (Kalnička ulica 42A, Osijek) i u asortimanu im se nalazi poveći broj parketa i laminata koji bi trebali zadovoljiti i one najizbirljivije.

U ponudi im se nalaze gotovi višeslojni parketi, bambus parketi, klasični parketi i seljački podovi, laminati te vanjska podna obloga, decking. Kada se sve zbroji ispadne oko 200 različitih vrsta parketa i podova.

Cijene variraju od onih pristupačnih, 40kn/m2, pa idu sve do 700kn/m2 ovisno o vrsti drveta te dimenziji i klasi (kvaliteti) podne obloge. Sigurni smo da će svatko moći pronaći nešto po svom ukusu i unutar zacrtanog budžeta.

[blockquote]Svi posjetitelji SiB-a imaju zagarantirani popust od 10% na sve parkete i laminate koji se nalaze u Parketnom centru Decking. Sve što trebate napraviti je da prilikom kupovine naglasite da ste pročitali članak na SiB-u i to je to![/blockquote]

No kupovina parketa je samo prvi dio slagalice. Treba taj parket netko i postaviti. Srećom, dečki iz DECKING Parketa imaju višegodišnje iskustvo (17+) u podopolagačkim poslovima svih vrsta te će za vas postaviti vaš novokupljeni parket bez imalo poteškoća i po izuzetno pristupačnim cijenama.

Ako vam trenutno budžet ili (ne)prilike ne dopuštaju kupovinu novog parketa nego želite samo obnoviti svoj stari parket, brušenjem i lakiranjem (ili uljenjem) možete postići da izgleda bolje nego ikad! Naravno, naša prva preporuka za taj posao su momci iz DECKING-a.

Neke od njihovih radova možete pronaći klikom OVDJE.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

MG 9189

Kontakt podaci:
Parketni centar „Decking“
Kalnička ulica 42A, Osijek
Tel: 031 / 354 – 323
Mob: 091 / 513 – 56 – 64
www.decking.hr
[email protected]

MG 9206

MG 9208 

MG 9212

MG 9214

MG 9213

   


Izdvojeno

Reci što misliš!